NGK rozšiřuje svou nabídku zapalovacích svíček pro osobní vozy

8. září 2021, 11:14

Rozsáhlé portfolio společnosti NGK SPARK PLUG na trhu s náhradními díly pro osobní vozy bylo ještě více posíleno uvedením tří nových zapalovacích svíček a jedné nové žhavicí svíčky. Všechny tři zapalovací svíčky jsou z drahých kovů a navazují na OE aktivity specialisty na zapalování. Nové zapalovací a žhavicí svíčky nabízejí vynikající výkon a vysokou odolnost proti opotřebení.

Čtyři nové reference jsou určeny pro výrobce Ford, Audi, Seat, Škoda, Volkswagen, Nissan, Opel a Renault. Celkově má nabídka v roce 2021 pokrýt více než 3,3 milionu vozů. Toto pokrytí však bude i nadále růst a předpokládá se, že se během následujících dvou let rozšíří o 48 % a dosáhne v tomto období téměř 5 milionů vozů.

Produkty NGKKromě toho jsou Laser Iridium DILTR6A8G a ILKER7B8DES prvními náhradními díly na trhu, což dále potvrzuje odhodlání společnosti NGK SPARK PLUG poskytovat komplexní pokrytí zapalování pro každé vozidlo. Položka DILTR6A8G je určena pro Ford Fiesta ST EcoBoost 1.5 (od modelového roku 2018), zatímco ILKER7B8DES je šitá na míru nejnovějším verzím vozů Audi A3 a Volkswagen Golf (od modelového roku 2018) koncernu VW Group na CNG. Reference ILKER7A8EGS Laser Iridium se vztahuje mimo jiné na modely Audi A1, A3, Q2 a Q3, Seat Ibiza, Škoda Octavia a Superb a Volkswagen Golf a Passat (od modelového roku 2015).

Referenční číslo Y1047AS je dalším přírůstkem do rozsáhlé řady žhavicích svíček Yellow Box Line. Slouží velkému počtu nejnovějších aplikací se vznětovými motory od společností Nissan, Opel a Renault (od modelového roku 2010). Žhavicí svíčka je vybavena technologií AQGS (Advanced Quick Glow System), která zaručuje vynikající kvalitu a výkon.

Zatímco referenční číslo DILTR6A8G je v databázi TecDoc uvedeno od poloviny června, ostatní zbývající svíčky budou k dispozici od 16. září 2021. Všechny nové reference budou zahrnuty do příštího katalogu zapalovacích a žhavicích svíček, který bude uveden na trh na podzim 2021.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!