Delphi Technologies představuje diagnostické zařízení BlueTech

8. října 2021, 11:20

Společnost Delphi Technologies Aftermarket, značka spadající pod BorgWarner, rozšiřuje svou nabídku diagnostických přístrojů. Zařízení BlueTech poskytuje autoservisům řadu diagnostických funkcí a přístup k reálným datům. Předchozí přístroj využívající komunikační rozhraní vozidla bude i nadále plně podporován jako součást nabídky diagnostických zařízení.

diagnostické zařízení BlueTech od Delphi

Diagnostické zařízení BlueTech bylo od základu navrženo tak, aby vyhovovalo potřebám měnícího se trhu s náhradními díly. Panel s LED ikonami a barevné vnější osvětlení umožňují technikovi pracovat na přístroji pod různými úhly. Výrazné prvky proti padělání zaručují, že autoservis má k dispozici autentické zařízení Delphi Technologies.

Po zapnutí přístroje BlueTech, který má pětkrát výkonnější procesor než předchozí generace, může technik začít používat intuitivní software s s vylepšeným designem a ovládáním. Tester poskytuje například integraci s CAN FD, což umožňuje provádět diagnostiku přes 3 kanály CAN, a také s DoIP pro diagnostické funkce vozidla, jako je telematika a ADAS.

„Integrací různých diagnostických funkcí do nových oblastí zohledňujeme potřeby servisů, které je chtějí průběžně využívat pro rostoucí počet modelů standardně vybavených pokročilými technologiemi. Autoservisy se v diagnostice zlepšují a hledají podobně vyspělé diagnostické nástroje, které by zvýšily jejich produktivitu. Jedním z takových nástrojů je diagnostický tester BlueTech od společnosti Delphi Technologies,“ říká Jean-Francois Bouveyron, viceprezident pro oblast EMEA.

Nový diagnostický nástroj BlueTech má vestavěnou Wi-Fi a možnost šifrování komunikace. Bezpečnostní brána umožňuje servisu efektivně pracovat se zabezpečenými vozidly, zatímco funkce DTC-Assist ho spojuje s cílenou diagnostickou pomocí.

Diagnostika Pass-thru vyplňuje mezeru mezi univerzální diagnostikou a diagnostikou OEM pro bezpečnostní hlášení a postupy pro opravy. Podporuje autoservisy v oblasti údržby hybridních a elektrických vozidel, kromě toho bude poskytovat podporu pro lehká a těžká užitková vozidla v rámci jedné jednotky a pomůže dosáhnout klíčových emisních norem.

„Diagnostické zařízení BlueTech pomůže autoservisům provést opravu hned napoprvé a splnit vlastní cíle udržitelnosti, které jsou při servisu a opravách vozidel stále důležitějším faktorem. Zákazníci se chtějí ujistit, že investice do diagnostického zařízení pro jejich servis se jim vyplatí, až se jejich podnikání rozroste. Do budoucna také chtějí rozšířit nabídku poskytovaných služeb o servis nových vozidel,“ řekl Jean-Francois Bouveyron.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!