SWAG – Značka, na kterou se můžete spolehnout

11. října 2021, 11:39

Důvěra není samozřejmá. Důvěru je třeba si zasloužit. Díky nejvyšší kvalitě, působivému sortimentu výrobků, neustálé preciznosti a spolehlivému servisu. Již více než 60 let zákazníci důvěřují společnosti SWAG jako spolehlivému, kvalitnímu a přesnému specialistovi na Aftermarketu. SWAG je silná značka, na kterou se můžete spolehnout. Kdykoli a kdekoli.

SWAG – NEJLEPŠÍ VOLBA NÁHRADNÍCH DÍLŮ

SWAG je jedním z předních světových partnerů na Aftermarketu. Tato značka je celosvětově proslulá tím, že poskytuje více než 26.000 dílů pro vozidla v kvalitě odpovídající originálnímu vybavení a pokrývá všechny německé a další evropské osobní automobily. Stálá dostupnost a krátké dodací lhůty zajišťují zákazníkům optimální plánování a bezpečnost.

Partneři po celém světě se spoléhají na to, že výrobky SWAG dorazí do autoservisu v požadovaném čase, a navíc s jistotou, že budou sedět hned napoprvé. Společnost SWAG je navíc certifikována podle systému řízení kvality DIN EN ISO 9001:2015.

Výrobní kompetence

Část z 26.000 produktů řady SWAG se vyrábí ve výrobním závodě skupiny bilstein v Ennepetalu (Německo). Zde se na moderních CNC strojích vyrábějí různé automobilové díly. Jedná se o komponenty spojené s bezpečností, kde je rozhodující stálá kvalita. Udržení tohoto standardu kvality vyžaduje neustálou modernizaci strojního zařízení a intenzivní zaměření na zajištění kvality.

SWAG se vyrábí ve výrobním závodě skupiny bilstein v Ennepetalu

Výrobní prostor na ploše 10.000 m2 pokrývá téměř celý výrobní řetězec: od výroby nástrojů, přes obrábění a kalení až po zajištění kvality pomocí naší metrologické zkušebny. Progresivní výroba a dlouholeté zkušenosti s výrobou dělají ze společnosti bilstein group Engineering konzistentního a kvalitního výrobce.

Výběr náhradních dílů SWAG vyráběných ve vlastním závodě:

  • zdvihátko ventilu
  • napínák řetězu
  • rameno zavěšení
  • olejové čerpadlo
  • vahadlo
  • náboj kola
  • a mnoho dalších

Na kvalitě záleží

Společnost SWAG představuje výrobky, které splňují nejvyšší kvalitu výroby, odolnost a požadavky na přesnou montáž. Za tímto účelem pracují jednotně různá centrálně řízená oddělení managementu kvality. Pro celou produktovou řadu platí stejné standardy kvality. Rozsáhlé testy výrobků neustále ověřují a potvrzují tvrzení o kvalitě odpovídající OE u každého náhradního dílu SWAG.

zkoušky vzorků SWAG v nejmodernějších zkušebnách v centrále v Ennepetalu

Velký význam mají uvolňovací procesy související s výrobkem. Před zařazením každého nového náhradního dílu do sortimentu se provádějí podrobné předběžné zkoušky vzorků v nejmodernějších zkušebnách v centrále v Ennepetalu. Kvalita zpracování se zjišťuje například destruktivními a nedestruktivními zkouškami. Pro kontrolu elektronických dílů se mimo jiné používá rentgenový přístroj, kterým lze přesně odhalit výrobní vady uvnitř obalu.

Tato opatření k zajištění kvality se neprovádějí pouze u náhradních dílů vyráběných v Ennepetalu, ale také u komponentů vyráběných pečlivě vybranými partnerskými výrobci.

Automobilové díly pro všechny

Mezi hlavní produktové skupiny značky SWAG patří řízení motoru, řízení a zavěšení, karoserie a interiér a elektrika. Mezi nejznámější produkty patří díly na řízení a správu časování motoru, specializované kapaliny a SWAG extra.

Pokud jde o technologii motorů, společnost SWAG má rozsáhlé a neustále se rozšiřující portfolio náhradních dílů pro všechny evropské osobní automobily. Značka nabízí výrobky pro mazání motoru, řízení motoru, zavěšení motoru, chlazení motoru, těsnění motoru, palivový systém a systém řízení spotřeby paliva.

Součástí portfolia SWAG je široká škála vysoce kvalitních kapalin pro všechny zavedené evropské značky a modely: od brzdové kapaliny a specializované chladicí/nemrznoucí kapaliny až po motorový, převodový a hydraulický olej. Kapaliny SWAG nejsou univerzálními produkty, ale jsou přizpůsobeny specifickým požadavkům výrobců vozidel. Značka dodává alternativu originální výbavy ve špičkové kvalitě za příznivou cenu.

nabídka dílů SWAG

Společnost SWAG se neustále vyvíjí prostřednictvím plánovaného rozšiřování stávajících produktových řad a zavádění nových typů výrobků. Kompletní portfolio SWAG naleznete na adrese: https://www.swag.de/cz/produkty/hlavni-skupiny-produktu/.

Součást mezinárodní skupiny bilstein

SWAG je součástí skupiny bilstein, rodinné nezávislé skupiny společností, která sdružuje několik prestižních značek výrobků pod jednou silnou střechou. Další informace naleznete na adrese: www.bilsteingroup.com

Hledání se stává objevováním

bilstein group partsfinder

V roce 2017 představila skupina bilstein partsfinder, bezplatný moderní online vyhledávač náhradních dílů, který zahrnuje značky febi, SWAG a Blue Print.

bilstein partsfinder, bezplatný moderní online vyhledávač

Dříve byly v systému uloženy pouze výrobky pro osobní automobily, nyní byly do vyhledávače dílů integrovány také výrobky pro užitková vozidla. Uživatelé tak mohou vyhledávat celkem více než 60.000 různých náhradních dílů skupiny bilstein.

Hlavní funkcí systému je přímé vyhledávání podle popisu náhradního dílu. partsfinder určí správný výsledek na základě pouhých několika klíčových slov. Kromě toho mají uživatelé k dispozici další možnosti vyhledávání dílu, například pomocí čísla OE.

Bez ohledu na zvolenou cestu nejsou výsledky nikdy vzdáleny více než tři kliknutí. Na mnoha stránkách výrobků jsou dokonce k dispozici 360stupňové ilustrace, funkční popisy nebo bezpečnostní listy.

Další funkce

Registrovaní uživatelé mají také přístup k exkluzivním doplňkovým funkcím – například k „Parku aut“, do kterého lze uložit často hledané modely a rychle je vyvolat, a také k možnosti vytvářet individuální katalogy ze seznamu výsledků.

Takzvaný „expertní filtr“ – přehledné výběrové pole – umožňuje vyhledávat pouze určité skupiny výrobků, které uživatelé definují svými položkami. Díky expertnímu filtru mají nyní uživatelé nové, rozšířené možnosti vyhledávání.

Vyhledávač dílů naleznete online na adrese: partsfinder.bilsteingroup.com.

Objevte skryté poklady

SWAG extra

V rámci nabídky SWAG extra můžete objevit komponenty, které jsou považovány za exkluzivní pouze pro výrobce originálního vybavení. Ať už potřebujete sdružené přepínače, kliky/zámky dveří, interiérová tlačítka, vstřikovače, gumy pedálů, ventilátory chladiče nebo specializované kapaliny, myslete raději na SWAG. SWAG extra pokrývá více než 2 000 dílů pro různé skupiny výrobků a zajišťuje cenově výhodnou alternativu k OE!

Technické informace

Kromě nabídky vysoce kvalitních dílů pro vozidla poskytuje SWAG technické informace, které jsou podporou pro servisy a velkoobchody. V rámci SWAG PROTIPS představujeme snadno použitelná řešení speciálních problémů při opravách a informace o důležitých technických změnách dílů.

SWAG Newsletter

Chcete být pravidelně informováni o novinkách a produktech? Přihlaste se nyní k bezplatnému odběru na adrese: https://www.swag.de/cz/informace/prihlaseni-se-k-odberu-newsletteru/.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!