Investice společnosti Delphi Technologies do fondu rizikového kapitálu pro segment inteligentní mobility je průlomem na aftermarketu

4. listopadu 2021, 11:37

Společnost Delphi Technologies Aftermarket spojila své síly se společnostmi NEXUS Automotive International a Mobilion Ventures, aby investovala do high-tech start-upů zaměřených na vývoj aftermarketových řešení pro technologie inteligentní mobility.

Spolupráce Delphi a Mobilion

Tříletá investice do fondu rizikového kapitálu s názvem Mobilion poskytuje společnosti Delphi Technologies jedinečný přístup k produktům, službám, nástrojům a školením pro aftermarket, které vyvíjejí podnikatelé z celého světa v oblastech, jako jsou pokročilé řídicí a bezpečnostní systémy, správa vozového parku a navigace, řešení pro elektrická vozidla a systémy komunikace a konektivity.

Očekává se, že tato iniciativa urychlí uvádění nových výrobků a služeb na trh až o 60 %, což by mohlo významně ovlivnit trh, který potřebuje rychle reagovat na globální poptávku i na iniciativy v oblasti udržitelnosti. Rychlost a agilita, které jsou důkazem zrychleného přístupu fondu Mobilion, jenž může zkrátit standardní pětiletý nebo šestiletý vývojový proces na dva až tři roky, mohou společnosti Delphi Technologies pomoci diverzifikovat její nabídku a poskytnout zákazníkům významnou konkurenční výhodu na rychle se měnícím trhu mobility.

Z pohledu společnosti Mobilion je Delphi Technologies strategickým přínosem při výběru nejlepších startupů, do kterých lze investovat.

„Máme štěstí, že je Delphi Technologies naším partnerem ve fondu, protože nám poskytuje jedinečné tržní výhody. Před investicí můžeme lépe prověřit konkrétní řešení a společně s našimi partnery naplánovat správný přístup k trhu, který povede k nejlepším technickým řešením a inovacím,“ říká Avi Feldman, spoluzakladatel a vedoucí partner společnosti Mobilion Ventures.

„Tato investice do segmentu chytré mobility je významným milníkem, který nám umožňuje udržet si vedoucí postavení v oblasti průkopnických řešení pro aftermarket,“ řekl Fryer. „Vzhledem k tomu, že vlády a automobilové společnosti zavádějí strategie pro efektivnější a udržitelnější mobilitu, fond výrazně zvýší naši účast na nových technologických řešeních, která budou hnací silou inovací. To zase povede k mnoha obchodním příležitostem pro naše zákazníky, protože jim můžeme poskytnout produkty a řešení pro aftermarket, které maximalizují jejich budoucí příjmy.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!