ZF Aftermarket zdvojnásobuje svou nabídku elektronických tlumičů

14. července 2022, 14:02

Stejně jako vozy prémiové třídy a sportovní vozy je mnoho vozů střední třídy a SUV vybaveno elektronicky nastavitelnými tlumiči, například systémem Sachs CDC (Continuous Damping Control). Aby pomohla servisům udržet si konkurenceschopnost na tomto expandujícím trhu, rozšířila nyní společnost ZF Aftermarket výrazně svůj program náhradních dílů pro elektronické tlumiče.

Díky rozšíření sortimentu o 33 nových čísel dílů do konce července se počet originálních náhradních dílů Sachs dostupných pro nezávislý trh s náhradními díly (IAM) více než zdvojnásobil – a v následujících měsících se bude portfolio dále rozšiřovat.

Elektronický systém tlumičů CDC se průmyslově vyrábí od poloviny roku 2000 a je nabízen pro mnoho sériových vozidel. Společnost ZF dosud vyrobila více než 34 milionů tlumičů CDC. V souladu s tím si mohou být nezávislí prodejci vozidel jisti, že elektronické tlumiče budou instalovány do vozidel stále větší části vozových parků jejich zákazníků.

Společnost ZF Aftermarket reagovala na tento trend a do konce července přidala do nabídky 33 nových položek, čímž zdvojnásobila svou nabídku tlumičů CDC pro aftermarket.

Nové rozšíření nabídky se týká různých značek a modelů včetně Audi A6, BMW 5, 6 a 7 a Porsche Macan.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!