Další produktové inovace od společnosti Nissens Automotive

8. srpna 2022, 10:50

Dánský výrobce Nissens pokračuje v intenzivním rozšiřování produktů a služeb. Letos na podzim společnost představí své nejnovější inovace na klíčových veletrzích.

Elektrické vysokonapěťové klima kompresory jsou široce používány v moderních hybridních a plně elektrických automobilech. Nejoblíbenější aplikační modely na trhu letos na podzim rozšíří řadu klima kompresorů Nissens.

Pokračující elektrifikace dílů

Elektronicky řízené systémové komponenty jsou již dlouhou dobu OE standardem v konstrukci vozidel. Systémy nabízejí zlepšenou účinnost díky optimalizovanému elektronickému řízení. Společnost Nissens během posledních několika let rozvinula dovednosti a odborné znalosti v oblasti vývoje těchto dílů zavedením různých nových skupin produktů. V roce 2019 elektrické vodní pumpy následovaly osvědčené řady ventilátorů a vnitřních ventilátorů Nissens. Společnost v roce 2021 uvedla na trh elektronicky řízené turbodmychadla. V letošním roce plánuje Nissens představit ještě více elektronicky řízených dílů. Jejich nabídku posílí komplexní řada snímačů tlaku klimatizace a chlazení motoru, snímačů teploty a vysokonapěťových klimakompresorů pro systémy klimatizace.

Budoucí AAM a nová energetická vozidla

Systémy tepelného managementu zaznamenávají nejrychlejší změny a tyto složité systémy budou rozhodující pro nová energetická vozidla. Společnost Nissens tento rychlý vývoj sleduje a nabízí vhodný balíček řešení pro nové technologie vozidel.

Sortiment komponentů tepelného systému pro hybridní a elektrická vozidla zahrnuje více než 500 položek a pokrývá více než 2.000 OE čísel. Program se nyní rozšiřuje na tlakové a teplotní senzory a elektrické vysokonapěťové klima kompresory. Tyto doplňky dále podpoří nezávislé distributory na aftermarketu při získávání přístupu ke kritickým dílům v budoucnu a posílí technické znalosti společnosti Nissens v sektoru nových energetických vozidel.

Nové skupiny produktů Nissens přicházejí se sadou služeb. Mezi nimi jsou podrobné zdroje popisující nové systémy vozidel a také specializované technické školicí programy.

Nissens EGR chladiče doplňují širokou řadu Nissens EGR ventilů a modulů.

Tradiční vozy jsou stále v kurzu

Jako výrobce a specialista na autoklimatizaci, chlazení motorů, účinnost a emisní systémy pracuje společnost Nissens neustále na rozšiřování své produktové řady věnované spalovacím vozidlům. Letos na podzim mohou distributoři dílů společnosti Nissens počítat s ještě zajímavějšími produkty, které rozšíří již tak široký program. Společnost Nissens představí chladiče EGR, aby doplnila nabídku EGR ventilů a poskytla komplexní řešení se stávající řadou ventilů a modulů. Kromě toho bylo od loňského roku přidáno k aktuálním řadám více než 500 nových produktů a další budou uvedeny na trh do konce roku 2022. Produktové portfolio společnosti má pokrytí, které u některých produktových řad přesahuje 95 % vozového parku. Všechny produkty Nissens odpovídají nejvyšším standardům kvality a mnohé z nich jsou produkty First Fit tj. dodávané se všemi dalšími montážními díly v krabici.

Kde se můžete s produkty Nissens seznámit: Automechanika ve Frankfurtu v Německu, Equip Auto v Paříži ve Francii a na mnoha lokálních veletrzích po celém světě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!