Výrazně větší množství a jednodušší manipulace: REINZOSIL Universal Sealing Compound nyní také v kartuši

26. září 2022, 16:56

Nabídka REINZOSIL, jedné z nejúspěšnějších univerzálních těsnicích hmot pro použití v automobilovém průmyslu, se rozšiřuje. Kromě 70 ml tuby a 200 ml spreje je nyní k dispozici i 310 ml kartuše. Na rozdíl od spreje není kartuše nebezpečným výrobkem, a proto nevyžaduje žádné speciální značení.

Výhoda je jasná: nová kartuše REINZOSIL s obsahem 310 ml byla schválena pro celosvětovou přepravu bez jakýchkoli omezení – běžnou poštou, námořní i leteckou dopravou. Obsah je identický, nový je pouze obal. Nemá druhou komoru naplněnou plynem, což je důvod pro povinné označení spreje.

Větší kartuše s navýšeným objemem o 240 nebo 110 ml splňuje požadavky zákazníků na větší obsah. Zejména opravny a servisy nákladních vozidel vyžadují více než 70 nebo 200 ml REINZOSILU, například pro utěsnění olejových van. Díky kartuši je nyní možné bez problémů provádět komplexnější opravy v jednom kroku. Kartuše pasuje do běžně dostupných kartušových pistolí, není nutná žádná speciální pistole.

REINZOSIL je vhodný pro utěsnění povrchů motorů, převodovek, náprav, vložek válců a plastových krytů. Silikonová hmota utěsňuje ploché spoje součástek s těsnicími mezerami od 0,15 mm. REINZOSIL je vhodný pro všechny značky motorů a vozidel.

V únoru 2022 došlo k vylepšení vlastností výrobku, čímž se krátkodobá teplotní odolnost REINZOSILU zvýšila na maximální teplotu až 320 °C. Univerzální těsnicí hmota navíc získala označení „senzoricky bezpečná“. Stejné dvě vylepšené vlastnosti výrobku má samozřejmě i REINZOSIL v kartuši. Vzhledem k plastové kartuši je minimální doba skladovatelnosti dvanáct měsíců.

REINZOSIL 2.0 v kartuši – přehled výhod

  • silikonová těsnicí hmota ve standardní kartuši pro univerzální použití
  • nejedná se o nebezpečný výrobek, a proto není nutné žádné speciální značení
  • schváleno pro celosvětovou přepravu bez omezení
  • díky obsahu 310 ml je ideální pro větší opravy
  • krátkodobě odolává teplotám až +320 °C
  • trvale odolává teplotám od -50 do +250 °C
  • odolný vůči benzínu a naftě, bionaftě, olejům, tukům, mazivům, vodě, mořské vodě, slunečnímu záření a ozónu
  • testováno jako „senzoricky bezpečné“, a proto neohrožuje zdraví

Univerzální těsnicí hmota REINZOSIL je k dispozici v tubě o objemu 70 ml, ve zvlášť uživatelsky přívětivém spreji o objemu 200 ml a nyní také v kartuši s vysokou výkonností o obsahu 310 ml.

Další informace o přípravku REINZOSIL naleznete na www.victoreinz.com/jsi a v nejnovějším technickém listu na www.victorreinz.com/jsi-datenblatt.

O společnosti Dana na aftermarketu

Díky uznávaným značkám, jako jsou Dana®, Spicer®, Victor Reinz®, Glaser®, GWB®, Thompson®, TruCool® a Transejes®, nabízí Dana širokou škálu řešení pro aftermarket – včetně originálních, značkových i cenově výhodných řad – pro osobní, užitková a terénní vozidla po celém světě. Díky globální síti 13 distribučních center poskytuje specializovaný tým společnosti Dana pro aftermarket technický servis, zákaznickou podporu, vysokou míru naskladnění a včasné dodávky zákazníkům po celém světě.

Další informace naleznete na adrese www.victorreinz.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!