Společnost ZF Aftermarket nabízí provozní kapaliny pro elektrické a hybridní vozy

17. února 2023, 14:23

Firma ZF Aftermarket rozšířila svůj sortiment o e-oleje pro elektrické a hybridní pohonné jednotky a realizuje tak další kroky v rámci komplexního přístupu společnosti k rozvoji elektromobility.

Mobilita nové generace, která se rozvíjí prostřednictvím elektrických, autonomních a softwarově řízených vozidel, zcela mění trh s náhradními díly a poprodejní služby. Tyto změny lze pozorovat například v práci automechaniků nezávislých autoservisů, kde se v posledních letech servisuje nebo opravuje stále více elektrických a hybridních vozidel. Společnost ZF Aftermarket sleduje tento trend a snaží se na něj reagovat, a proto rozšiřuje svůj standardní sortiment převodových olejů o nové vysoce výkonné oleje ZF Lifeguard eFluid a ZF Lifeguard Hybrid. Tyto e-oleje poskytují dobrou ochranu a menší opotřebení pohonného ústrojí, vyšší účinnost a optimální regulaci teploty i při prudké akceleraci a rekuperaci.

ZF Lifeguard eFluid

Olej ZF Lifeguard eFluid, určený pro převodovky elektromobilů, se vyznačuje delší životností a vlastnostmi zabraňujícími elektrickým zkratům, čímž zvyšuje ochranu pohonného ústrojí tím, že snižuje namáhání silně zatížených součástí. K výrobě ZF Lifeguard eFluid se používá technologie Thermo Control Augmented, která pomáhá maximalizovat výkon v elektrických vozidlech a zároveň nabízí extrémně vysokou odolnost vůči oxidaci.

ZF Lifeguard Hybrid

ZF Lifeguard Hybrid nabízí zvýšenou životnost součástek a zároveň vynikající komfort řazení a optimální výkon. Technologie výroby oleje ZF Lifeguard Hybrid zajišťuje lepší chlazení převodovky, zvyšuje výkon a životnost baterie a maximální dojezd. Olej pro hybridní převodovky pracuje ve spojení s měděnými cívkami a polymerovým materiálem a vytváří optimální provozní prostředí pro pohonnou jednotku.

Nové e-oleje jsou k dispozici v online katalogu produktů ZF Aftermarket pod referenčními čísly:

  • ZF Lifeguard eFluid 1: 5961.308.181
  • ZF Lifeguard Hybrid 1: AA02.836.455
  • ZF Lifeguard Hybrid 2: 0671.090.548

V rámci rozvoje nabídky ZF Aftermarket pro e-mobilitu bude nabídka brzy rozšířena o další oleje řady ZF Lifeguard Hybrid.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!