Nový centrální sklad Nissens & AVA ve středovýchodní Evropě

10. října 2023, 8:50

Společnost Nissens Automotive expanduje díky dalšímu velkokapacitnímu centrálnímu skladu. Sklad byl zřízen za účelem další podpory zákazníků v regionu střední a východní Evropy. Polský sklad je součástí sítě skladů Nissens Automotive, které mají celkovou rozlohu více než 65.000 m².

Logistika reagující na potřeby trhu

Provozní nastavení společnosti Nissens nabízí 95% dostupnost pro 95 % evropského vozového parku, což je zajištěno rozsáhlým sortimentem výrobků Nissens, který nabízí 14.000 položek s garantovaným dodáním do 24 hodin v rámci Evropy.

Skupina Nissens Automotive Group nabízí celé spektrum řešení dodávek, od expresních dodávek z 16 místních distribučních center, přes hromadné dodávky z dvou evropských centrálních skladů až po kontejnerové objednávky přímo z  továren v Evropě a Asii. Řešení jsou navržena tak, aby optimalizovala dodavatelské řetězce zákazníků.

Další rozšiřování úspěšnosti zákazníků

Vznik nové centrální logistické jednotky v regionu střední a východní Evropy je završením expanze společnosti Nissens, která začala v Polsku před více než čtyřmi lety. Jedná se o závazek uspokojit potřeby náročných a konkurenčních zákazníků na aftermarketu. Přidává se ke dvěma dalším centrálním skladům v Dánsku a Číně a k 16 distribučním centrům, které má společnost Nissens strategicky rozmístěny po celé Evropě, Asii a Severní Americe. Všechny jsou navrženy tak, aby sloužily zákazníkům prostřednictvím nákladově optimalizovaných, spolehlivých a ekologických řešení. Nový sklad v Polsku je moderní, vysoce efektivní sklad provozovaný v rámci nejvyšších logistických standardů, který nabízí flexibilní uspořádání pro další rozšiřování.

Viceprezident Nissens Group pro dodavatelský řetězec Esben Jansen říká: “ Zřízením centrálního skladu v Polsku dále zvyšujeme dostupnost výrobků Nissens a AVA a souvisejících služeb zákazníkům v celé Evropě. Jsme rádi, že můžeme zákazníkům obou značek zajistit stejné portfolio špičkových, efektivních, flexibilních a na míru šitých řešení dodavatelského řetězce. Ta zahrnují přímé dodávky z našich továren od výrobních partnerů, dodávky z našich centrálních skladů a dodávky z jednoho z našich 16 lokálních distribučních center po celém světě. To vše je součástí ‚Delivering the Difference‘ a ‚The Clever Choice‘ – jedinečných hodnotových nabídek, které poskytujeme pro aftermarket.“

Nissens sklad

Nový centrální sklad společnosti Nissens pro region střední a východní Evropy ve zkratce:

  • Uveden do plného kapacitního provozu od jara 2023
  • Nachází se v polské Poznani
  • Distribuční centrum pro výrobky Nissens & AVA
  • Provozuje DB SCHENKER
  • Plocha téměř 20.000 m²
  • Kapacita 39.000 paletových míst

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!