Firma WUZETEM se zúčastnila veletrhu AAPEX 2023 v Las Vegas

13. listopadu 2023, 9:38

Veletrh se konal od 31. října do 2. listopadu a setkali se na něm výrobci, dodavatelé, distributoři a prodejci náhradních dílů a technologií pro automobilový průmysl. Výzvy trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl zde byly řešeny konkrétními řešeními.

veletrh AAPEX 2023 v Las Vegas

Veletrhu se zúčastnila polská společnost WUZETEM, výrobce přesných ocelových komponentů pro vozidla, stroje a zařízení, která nabízí komplexní řešení přesné mechaniky pro výrobce a distributory z automobilového, zemědělského, obranného a těžkého průmyslu. Společnost se specializuje na výrobu trysek, vstřikovačů, lisovaných prvků. Díly vstřikovačů vznětových motorů WUZETEM se denně používají v repasovaných závodech po celém světě. Rozstřikovače pro vstřikovací systémy vznětových motorů, se používají v automobilech renomovaných značek, jako jsou Toyota, Mercedes-Benz, BMW atd. Výrobky WUZETEM jsou k dostání ve 47 zemích světa.

Účast společnosti WUZETEM na tak významném veletrhu pro trh s náhradními díly pro automobilový průmysl je důležitá nejen pro samotné odvětví, ale také pro přítomnost výrobků WUZETEM na americkém trhu. Zde má společnost dominantní postavení jako dodavatel komponentů pro automobilový, ale také pro železniční průmysl. Společnost prodává více než 40 % své produkce do USA, přičemž se bude snažit v příštích letech svůj podíl na tomto trhu ještě zvýšit.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!