KYB uvádí na trh novou řadu dílů

15. července 2024, 16:53

Společnost KYB Europe uvedla na trh zcela novou řadu dílů řízení, aby upevnila svou pozici specialisty na odpružení kola. Ramena zavěšení (lichoběžníky), kulové čepy ramen i řízení, tyčky stabilizátoru a řízení tvoří novou skupinu KYB dílů řízení. Všechny jsou nyní k dispozici v online katalogu TecDoc.

Díly řízení KYB jsou vyvíjeny a testovány podle OE specifikací – je tady zajištěno, že jakýkoli zakoupený díl bude odpovídat OE kvalitě nebo ji dokonce předčí. Díly prochází důkladným testováním kvality, včetně kontroly tvrdosti, zatížení materiálu, pevnosti kulového čepu, testování točivého momentu a vytažení spojovací tyče.

KYB dílů řízení se před jejich uvedením v Evropě již prodalo více než 1 milion kusů po celém světě. Za tuto dobu byly již ozkoušeny v provozu v těch nejdrsnějších klimatických podmínkách a na nejhorších silnicích.

Distributoři dílů KYB mohou těžit ze všech špičkových služeb, logistiky a podpory prodeje, z nichž mají prospěch také zákazníci v celé Evropě. Datové a katalogizační týmy firmy KYB se staly prvním dodavatelem tlumičů na světě, který získal ocenění Premier Data Supplier od TecDocu. Neustále a neúnavně pracují na tom, aby data nové řady dílů řízení byla co nejpřesnější.

S ohledem na bezproblémový servis mají všechna KYB ramena namontovány kulové čepy. Pro pohodlí jsou součástí řady také všechny doplňkové díly (matice atd.).

Výkonný obchodní ředitel Juan Carlos Diez k tomu uvedl: „Díly řízení jsou dalším přirozeným nástupcem našich současných řad a něčím, na čem pracujeme již dlouhou dobu. Náš rychle se rozšiřující sortiment umožní všem autoservisům se plně spolehnout jen na jednoho důvěryhodného dodavatele pro všechny jejich potřeby v oblasti řízení a odpružení.“

Kompletní sortiment KYB řízení si můžete prohlídnout na https://kyb-europe.com/products/steering-parts/.

Author: AnM
Journalist at MotoFocus.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!