VIP Club Inter Cars 2011

2. února 2011, 0:00

I v roce 2011 pro Vás firma Inter Cars připravila zajímavou skladbu věrnostního programu VIP Club Inter Cars 2011.

Stejně jako každý rok Vám i letos nabízí možnost zúčastnit se celé řady zajímavých akcí, ať už s dobrodružnějším nádechem pro ty odvážnější, nebo klidnější – odpočinkové pro milovníky klidu a pohody.

Co musíte udělat proto, abyste se stali členy VIP Clubu Inter Cars 2011?

Podmínky jsou velmi jednoduché. Stačí získat jednu z níže uvedených členských karet VIP Clubu Inter Cars 2011. Základní kartou, kterou můžete získat, je karta bronzová. Pokud získáte kartu vyšší hodnoty, získáváte zajímavější balík bonusů, případně vyšší počet míst na dané akci atd.

Bronzová VIP karta – pro zisk této karty musíte na svém VIP účtu dosáhnout hodnoty alespoň 8.000 bodů.
Stříbrná VIP karta – kartu získáte v momentě dosažení hodnoty alespoň 13.000 bodů na svém VIP účtu.
Zlatá VIP karta – abyste získali tuto kartu, musí hodnota Vašeho VIP účtu být alespoň 18.000 bodů.
Platinová VIP karta – vlastníkem této karty se stáváte tehdy, když je na Vašem VIP účtu alespoň 23. 000 bodů.

Pravidlo zisku VIP bodů zůstává stejné jako loňský rok. Tyto body získáváte za každý nákup, který uskutečníte u společnosti Inter Cars v období od 01/01/2011 – 31/12/2011:

za nákup dílů pro osobní automobily – každých 100 Kč = 1 bod
za nákup dílů pro nákladní automobily – každých 200 Kč = 1 bod

Body se Vám připisují automaticky za každou realizovanou obchodní operaci, tzn. zboží objednané, zakoupené a zaplacené v cenách bez DPH u společnosti Inter Cars. Pokud zakoupené zboží následně vrátíte, je Vám příslušný počet bodů také odečten. Body získané v jednom roce nemůžete převádět do následujícího roku (netýká se prémiových startovních EXTRA bodů, přidělených za členství ve VIP Clubu Inter Cars v předchozím roce) a není možné je směnit na hotovost, event. uplatňovat k zaplacení zboží. Stav svých bodů si zároveň můžete kdykoliv zkontrolovat na nejbližší pobočce, na internetových stránkách po vlastním přihlášení nebo přímo na účetním dokladu, který je Vám vystaven při nákupu zboží.

Navíc máte také možnost získat spoustu tzv. EXTRA bodů, kterými můžete navýšit stav svého VIP účtu, a tím si pomoci ke členství ve VIP Clubu Inter Cars 2011 (více informací, jak získat EXTRA body Vám poskytne Vaše pobočka Inter Cars, případně je najdete v brožuře VIP Club Inter Cars 2011).

Program akcí pro rok 2011:

9-denní pobyt na Kubě – září 2012
Kuba – socialistická perla Karibiku – Staré americké křižníky silnic, vůně rumu a tabáku, jazz, i karibská hudba a všudypřítomná atmosféra revoluce. Nekonečné písčité pláže, koloniální architektura, nádherné temperamentní ženy. Dalo by se pokračovat téměř donekonečna. Kuba nabízí zkrátka pro každého něco.

Centrum hlavního města, Havany, je součástí světového kulturního dědictví a je pod ochranou UNESCO. Na žádném jiném místě na světě nenaleznete tolik protikladů. Čas jakoby se zde zastavil současně na vrcholu koloniální éry a 60. let 20. století.

Poznejte kubánský neuspěchaný styl života, nechte se rozmazlovat službami v exkluzivním all inclusive hotelu, naučte se poznávat jednotlivé druhy rumu, či tančit salsu, navštivte legendární La Bodeguita del Medio, kde míchají nejlepší Mojito na světě. Zkrátka prožijte nezapomenutelnou dovolenou na ostrově Ernesta Hemingwaye, Fidela Castra a Che Guevary s VIP Clubem Inter Cars.

4-denní pobyt v Abú Dhabí – květen 2012
Zábavní park Ferrari World, který si milovníci rychlých aut a zábavních parků nemůžou nechat ujit! Čeká na vás více než 20 atrakcí, které vyprávějí příběh historie značky se vzpínajícím se koněm ve znaku. Opravdu nezapomenutelným zážitkem bude jízda na nejrychlejší horské dráze na světě Formula Rossa, která dosáhne své maximální rychlosti 240 km/h za méně než 5 sekund a zrychlení na 100 km/h trvá pouhé 2 s! Atrakce G-Force vás vystřelí do výšky 62 m s přetížením 3,8 G! V sekci Made in Maranello se můžete podívat, jak vznikají vozy značky Ferrari, a mnoho dalšího.

Relaxační 8-denní pobyt v Řecku – červen 2012
Kréta – pohádkově krásný ostrov opředený mnoha mýty. Místo, kde Daidalos a Ikaros uskutečnili svůj sen o létání, a kde se narodil nejmocnější řecký bůh Zeus. Ten dal ostrovu jméno podle své dcery Kriti, která se narodila z jeho velké lásky k fénické princezně Evropě. Najdete zde vše, na co si jen vzpomenete – vysoké hory, hluboké kaňony, úrodné náhorní plošiny, krasové jeskyně a především nádherné pláže, památky, výbornou řeckou kuchyni a rozmanitou zábavu. Ať už upřednostňujete aktivní dovolenou s výlety nebo jen odpočinek na pláži, je pro vás Kréta to pravé.

Plavba holandskými kanály – květen 2012
Plavba holansdkými kanály s návštěvou Amsterdamu. Holandsko, jak ho určitě neznáte – poznejte krásy holandských měst, grachtů a přírody nezapomenutelným způsobem. Proplavte ho na lodi. Během plavby navštívíte přístavy a zajímavá místa v okolí. Přenocování na lodi s kompletním vybavením (kuchyň, sprcha, atd.), navíc možnost vlastního řízení lodi a nácvik ovládání. Večerní program v typických holandských restauracích. Kanály, mosty, květinové trhy, coffee shopy, případně známá muzea.

Lyžování v Alpách – leden 2012
Lyžování v Alpách – lyžování v nejznámějších alpských zimních střediscích se 100% jistotou skvělých sněhových podmínek po celou sezonu, desítkou kilometrů dokonale upravených sjezdovek od těch sportovních, přes lehčí svahy pro celou rodinu až po náročné freeridové trasy. Vše doplněné moderními lanovkami a odpovídajícím zázemím. Pro oddych a zábavu jsou zde bazény, sauny, bowling, nebo noční lyžování a sáňkování, případně jízda na pneumatikách a mnoho dalších aktivit.

 

Více informací na pobočkách firmy Inter Cars a na intercars.cz.


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!