APM: Do dílny patří i brusné kotouče Klingspor

21. března 2011, 0:00

Sortiment autodílů a příslušenství, které nabízí společnost APM Automotive s.r.o., zahrnuje samozřejmě také nářadí a nejrůznější dílenský spotřební materiál. K tomu patří např. i vysoce kvalitní řezné a brusné kotouče značky KLINGSPOR.

Jedná se o celosvětově uznávané a v praxi osvědčené výrobky za přijatelné ceny, které jsou navíc při nákupu celého balení ještě výhodnější.

APM Automotive má skladem k dispozici zhruba tři desítky položek těchto kotoučů vybraných především pro potřeby automobilových oprav. Jedná se o řezné a především brusné kotouče v různých velikostech i provedeních, které najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu: Příslušenství/ Řezné a brusné kotouče.

KLINGSPOR patří k pěti světově nejvýznamnějším výrobcům jakostního brusiva. Již od svého založení v roce 1893 tato firma svými inovacemi udávala směr vývoje historie moderního broušení a během více než stoleté historie dala světu např. rychlootáčkové řezné a brusné kotouče, brusné lamelové kotouče nebo brusné lamelové talíře uvedené na trh již v roce 1972. Značka KLINGSPOR je v oblasti broušení symbolem nejvyšší kvality!.

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!