APM: Mezi letní ostřikovací kapaliny VIP nově patří i Tekuté stěrače

6. dubna 2011, 0:00

Horkou novinku v podobě letní směsi VIP Tekuté stěrače zahrnuje každoroční jarní nabídka letních kapalin do ostřikovačů, kterou opět připravila společnost APM Automotive.

Aktuální nabídku osvědčených letních kapalin VIP v různých baleních navíc doplňují také odstraňovač hmyzu s rozprašovačem a dva autošampony VIP představené vloni na podzim. Tradičně nechybí ani praktický pomocník pro práci s technickými kapalinami – tentokrát pětilitrová konev Somax s flexibilní nálevkou.

VIP Tekuté stěrače (obj.č. VIPLx2R) je speciální zelená letní směs s efektem RainOff pro lepší stékavost vody. Umožňuje dobrý výhled z vozu za deště i bez použití steračů, neboť voda se seskupuje do větších kapek, které jsou následně strhávány pouze proudem vzduchu. Je vhodná i pro sportovní a závodní automobily a použitelná až do -5°C, takže odolává i podzimní námraze. Navíc má zvýšenou mycí účinnost a snižuje nejen přilnavost vody, ale i dalších silničních nečistot včetně hmyzu. Kapalina dodávaná v nových dvoulitrových lahvích je parfémována (vůní zeleného jablka).

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!