Letní pneu u APM Automotive

7. dubna 2011, 0:00

Také letos přináší APM Automotive aktuální nabídku letních pneumatik za AKČNÍ NETTO CENY, ve které tentokrát vybrané typy letních pneumatik tradičně nabízených značek Continental a BARUM doplňují některé ´modely´ dalších koncernových značek Semperit a Matador.

V nabídce samozřejmě nechybí ani osvědčené a v řadě nezávislých testů (ADAC, dTEST)… skvěle hodnocené pneumatiky Conti PremiumContact2. Jejich běhoun je vyroben ze silika směsi třetí generace zaručující vyšší kilometrový výkon a tedy delší životnost. Asymetrický dezén s proměnlivým úhlem příčných drážek pak přináší dobrou ovladatelnost a krátkou brzdnou dráhu i na mokru, což spolu s širokými obvodovými drážkami rychle odvádějícími vodu výrazně přispívá k bezpečnosti.

V testech bývají velmi dobře hodnocené také pneumatiky Barum Brillantis2, které byly s úspěchem představeny v minulém roce. Tyto pneu mají rovněž moderní asymetrický dezén s kombinací drážek a lamel zvyšující odolnost proti aquaplaningu a brzdný účinek. Vysoký kilometrový výkon je zajištěn zlepšeným rozložením kontaktního tlaku

Letošní novinkou v sortimentu APM Automotive jsou letní pneu Semperit zastoupené především modelem Semperit Speed Life. Ten je vyroben rovněž z nejnovější generace silika směsi zajištující snížený valivý odpor a zlepšenou adhezi na mokrém povrchu. Dezén s rozdílnou šířkou vnitřních a vnějších bloků nabízí komfortní, tichou a plynulou jízdu.

Kompletní nabídku letních pneu najdete ve webshopu katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz, kde výběr usnadní praktický vyhledávač.

Více na apm.cz.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!