Nová pobočka APM Automotive Praha – Troja

12. května 2011, 0:00

Výrazným posílením prodejní a rozvozové činnosti APM Automotive v severovýchodní oblasti Prahy se v pondělí 2. května 2011 stala nově otevřená pobočka a prodejna APM Praha-Troja.

Pro nové strategicky výhodné místo si významný dodavatel autodílů vybral rozsáhlý přízemní objekt u frekventovaného silničního průtahu na adrese Čimická 442/33, Praha 8 – Troja (vchod je z boční ulice Písečná). Pražané znají toto místo jako ´Šutka´ a prodejna APM na něm sousedí s vyhlášenou pizzerií Rotella.

Ve svém regionu přinese nová pobočka zákazníkům další zkvalitnění služeb včetně optimalizace rozsahu a frekvence všech denních i nočních rozvozů zboží. Otevřeno bude mít od pondělí do pátku od 8 do 18 hodin a o zákazníky se bude starat zkušený kolektiv v čele s vedoucím prodejny Martinem Kozlem.

U příležitosti otevření nabízí nová pobočka zákazníkům až do konce května tři speciální akce na podporu prodeje. Registrovaní zákazníci APM Automotive získají v květnu na všechny zakázky realizované přímo na prodejně Praha Troja dodatečné pětiprocentní navýšení rabatu. Pro motoristickou veřejnost platí v nové prodejně sleva 15% na veškeré zboží z bohatého sortimentu autodílů, příslušenství, autodoplňků i servisního nářadí. Navíc ke každému nákupu za více než 1.500 Kč (vč. DPH) zákazníci v APM Troja získají novou autolékárničku zdarma.

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!