Novinka u APM: Montážní lampy PANLUX

13. května 2011, 0:00

Sortiment dílenského vybavení v bohaté nabídce autodílů a příslušenství od APM Automotive s.r.o. nově doplnily vybrané montážní svítilny firmy PANLUX.

Pro prvotní naskladnění bylo vybráno prozatím pět typů dílenských lamp s různými typy žárovek v provedení s kabelem do zásuvky nebo s AKU baterií. Přehled i popisy nabízených lamp PANLUX je v letáku se zaváděcími cenami, v elektronickém vyhledávacím katalogu APMCat je tento sortiment ve stromu: Příslušenství / Montážní lampy (společně s aktuální nabídkou čelovek a dalších ručních svítilen).

Firma PANLUX s.r.o. je výhradně česká společnost, založená pod názvem FENIX již roku 1998. Zabývá se výrobou a dovozem svítidel a jejich příslušenství. Na českém trhu zastupuje španělskou firmu ELECTRO ZEMPER S.A. (výrobce vysoce kvalitních nouzových svítidel) a polskou firmu LENA LIGHTING S.A. (výrobce široké řady nástěnných a zahradních svítidel a profesionálních přenosných montážních lamp). V neposlední řadě značku PANLUX, která reprezentuje řadu prachotěsných svítidel, elektronických transformátorů, pohybových čidel, domovních zvonků, svítidel pod kuchyňskou linku a svítidel zahradních.

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!