APM: Sortiment rozšířily hlavy válců AMC

28. listopadu 2011, 0:00

Rok 2011 je u APM Automotive rokem inovací, a proto také sortiment autodílů neustále doplňují další novinky – např. kvalitní hlavy válců od tradičního španělského výrobce Amadeo Martí Carbonell (AMC).

V současnosti patří AMC ve své hlavní činnosti, tedy v odlévání, obrábění a kompletování hlav válců pro dieselové a benzínové motory, ke světovým lídrům. Její výrobky jsou prodávané na všech pěti kontinentech světa a to prostřednictvím vlastní distribuční sítě, přičemž některé typy jsou dodávány i do automobilové prvovýroby. Svou špičkovou technologii firma využívá nejen k odlévání hlav, vačkových hřídelí či zdvihátek, ale také k výrobě různých bateriových svorek, které tvoří doplňující sortiment značky AMC. Průmyslová zařízení Amadeo Martí Carbonell, s.a. zabírají plochu více než 30 000 m2 a firma měsíčně vyrobí a prodá 20.000 – 25.000 hlav válců vysoké kvality.

V nabídce APM Automotive (viz webshop APM Cat – http://cat.apm.cz) je prakticky celý sortiment výrobce zahrnující bezmála dvě stovky různých vačkových hřídelí a zhruba 1.110 různě osazených hlav válců. Nejběžnější typy hlav válců má APM Automotive skladem, ostatní položky mohou být dodány do pěti dnů od objednání.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!