Novinka u APM: špičkové moderní svářečky

14. prosince 2011, 0:00

Společnost APM Automotive začátkem prosince doplnila sortiment dílenského vybavení o špičkové svářečky MIGATRONIC a multifunkční karosářský spotter CEBORA, na které byly nastaveny zaváděcí NETTO ceny bez DPH.

Základem nabídky jsou dvě výkonové verze svářečky MIGATRONIC Automig (183 UPS a 223 MPS) od uznávaného dánské firmy. Jedná se o univerzální stroje s optimální svařovací charakteristikou a jednoduchou obsluhou pomocí velkých přepínačů. Náročnějším uživatelům je určen svářecí přístroj MIGATRONIC Multimotive 220 DUO vyvinutý speciálně pro autoopravárenství. Nové technologie vyžadují lehké, pevné materiály s vysokou odolností proti korozi a tedy i optimalizaci svařovacího procesu. Proto přístroj umožňuje neimpulsní svařování a MIG pájení pozinkovaných plechů i svařování hliníku a jeho slitin. Má totiž dva hořáky, dva podavače a držák pro dvě plynové lahve, takže lze jednoduchým přepnutím přejít z černého materiálu na hliník a obráceně. Ke svářečkám Migatronic je navíc jako bonus zdarma přidávána špičková samozatmavovací kukla BEST Vision vhodná pro teploty -20°C až + 50°C

Pro efektivní práce při opravách karosérií je určeno multifunkční spotovací zařízení CEBORA Spot 3500 od známého italského výrobce. Vyniká robusní konstrukcí, jednoduchým ovládáním, rozsáhlými možnostmi využití, širokou nabídkou příslušenství a dostatečným výkonem pro všechny běžné karosářské práce.

Objednávky na svářečky či spotter přijímají specialisté AutoPROFITEAMu – prodejci garážové techniky Martin Kasík (tel. 739 530 711) a Lukáš Juřica (739 684 358).

Dánská firma MIGATRONIC A/S založená v roce 1970 se od začátku svých aktivit v oboru elektrického obloukového svařování se zaměřila na vývoj a výrobu vysoce kvalitních přístrojů špičkových parametrů. Výrobní program zahrnuje profesionální svařovací zdroje – od nejmenších určených pro opravy a údržbu až po výkonné průmyslové zdroje pro sériovou výrobu a směnný provoz. V roce 1991 se firma MIGATRONIC A/S stala prvním výrobcem svařovacích strojů s certifikátem jakosti dle ISO 9001.

Italská společnost CEBORA S.p.A. sídlí poblíž průmyslového města Bologna. V oboru svařování a sváření je významným celosvětovým představitelem, známým ve světě od roku 1954 díky kvalitě a spolehlivosti svých výrobků. Sortiment zahrnuje svařovací stroje středních a vysokých technologií, vhodný pro celou řadu odvětví. Mezi hlavní produkty této společnosti patří výrobky z oblasti MIG/MAG, TIG, MMA, plazmového sváření či stroje pro řezání plazmou.

Více na apm.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!