Zlatá cena pro svíčky NGK řady LPG LaserLine

22. prosince 2009, 0:00

Sortiment svíček LPG LaserLine společnosti NGK Spark Plugs obdržel Zlatou cenu v kategorii Náhradní díly pro aftermarket v rámci cen Grand Prix Awards for Automotive na veletrhu Equip Auto za inovaci.

LPG LaserLine je řada sedmi zapalovacích svíček z ušlechtilých kovů pro automobily poháněné zkapalněným plynem (LPG) nebo stlačený zemním plynem (CNG). I přes relativně malý počet referencí, je možno je uplatnit pro 90% vozů poháněných plynem.

"Na letošním ročníku veletrhu Equip Auto se společnost NGK poprvé rozhodla zúčastnit procesu udělování cen. O to více jsme rádi, že jsme byli vybráni mezi šesti nominanty v této kategorii" – říká Norbert Neuhaus, náměstek generálního ředitele pro obchod a marketing aftermarketu NGK Spark Plug Europe – "Jsme velmi hrdí na cenu Gold Award, neboť je výsledkem spolupráce mezi našimi inženýry a týmem marketingu a prodeje, jakož i důsledkem zapojení našich klientů. Sortiment LaserLine doposud obdržel mnoho pozitivních hodnocení z evropských trhů, což jasně ukazuje, že je vyhledávaným řešením".

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 22. května 2010, 0:00 0 0

Zajímalo by mne jaké svíčky NGK řady LPG LaserLine by se měly použít

v případě automobilu SAAB 95, ročník výroby 1998, který před přestavbou na LPG jezdil výlučně na BA Natural 95. Nyní používá oba dva druhy paliva. Stává se mi, že čas od času motor zhasíná. Stává se mi to většinou

při cestě do prudšího kopce a při zahájení jízdy. Můj automechanik, který

přestqvbu prováděl si myslí, že bych měl vyměnit svíčky za japonské. Konkrétní typ ale neuvedl. Podotýkám, že jsem měl v popisovaném případě v nádrži vždy dostatek LPG. Děkuji za informaci předem. B.
- Budínský

Odpověď