APM: Žádané střešní boxy za skvělé ceny

22. února 2010, 0:00

Už dva kvalitní a osvědčené střešní box Neumann za skvělé ceny nabízí kromě jiného autopříslušenství společnost APM Automotive. s.r.o., tradiční dodavatel náhradních dílů, provozních kapalin a maziv na osobní a užitkové vozy.

Po předvánoční premiérové nabídce boxů Whale 227 totiž v únoru zahájil prodej další populární „rakve“, tentokrát komfortnějšího typu Mummy.

Oba boxy z dílny tuzemského výrobce disponují nejen moderním aerodynamickým designem, ale také velkým úložným prostorem např. pro přepravu lyží či batohů a nosností 50 kg.

Whale 227 má objem 250 l, rozměry 227x52x33 cm a do strany otevírané víko s mechanickými vzpěrami zabezpečené dvěma zámky.

Mummy je nejen větší, ale má také silnější, pětimilimetrový plášť. Box o rozměrech 200x59x35 cm nabízí objem 330 l, má plynové vzpěry a centrální tříbodový zámek, čímž patří mezi nejlépe vybavené boxy v této kategorii.

Boxy lze jednoduše upnout ke střešnímu nosiči pomocí ocelových třmenů "U" a ručních matic (vrtulek), které v případě Mummy procházejí nově vyvinutou posuvnou lištou na dně boxu.

Obě „rakve“ nabízí APM Automotive v šedé barvě a za výhodné akční ceny:
Whale …….. 2.199,- Kč (bez DPH)
Mummy ….. 3.085,- Kč (bez DPH)

Leták ke stažení.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!