Již druhá pobočka Stahlgruber na českém trhu

2. května 2013, 10:05

Společnost STAHLGRUBER GmbH vstoupila 1. 11. 2012 svou první pobočkou STAHLGRUBER v Plzni do České republiky. Po úspěších této pobočky dne 2. 5. 2013 slavnostně otevírá STAHLGRUBER druhou pobočku, a to v Českých Budějovicích. Pobočka se nachází v ulici Blahoslavova, v prostorách původní pobočky Autocora. Činnost pobočky Autobenex České Budějovice byla ukončena k 30. 4. 2013.

V kompletně zrekonstruovaném objektu o 500 m2 najdete moderní pobočku, jejíž interiér je vybudován na základě aktuálních standardů mateřské skupiny STAHLGRUBER. Zákazníkům jihočeského regionu je k dispozici sklad v hodnotě 6.000.000 Kč, který bude dle potřeb a požadavků zákazníků přizpůsoben. Pobočka bude každou noc zásobena přímo z centrálního skladu STAHLGRUBER v Sulzbach-Rosenberg a další podporu bude čerpat ze dvou logistických center u Prahy, odkud je zboží dodáváno nejen v noci, ale i přes den. Dodávky zboží k zákazníkům jsou zajištěny interní a externí dopravou.

O vysoký standard nabízených služeb a spokojenost zákazníků se stará zkušený 13 členný tým v čele s regionálním manažerem Václavem Tyllem, vedoucím pobočky Miroslavem Reisnerem a obchodním zástupcem pro klíčové zákazníky Filipem Hejdou. Zákaznickou podporu v regionu pobočky zajišťují čtyři obchodní zástupci podporováni konzultantem pro garážové vybavení.

Další informace na www.stahlgruber.cz.

 

Související články

STAHLGRUBER slavnostně otevřel svou druhou pobočku v Českých Budějovicích
STAHLGRUBER slavnostně otevřel svou druhou pobočku v Českých Budějovicích

Dne 2. 5. 2013 otevřel STAHLGRUBER svou druhou pobočku v České republice, a to v Českých Budějovicích. Pobočka se nachází v ulici Blahoslavova, v prostorách původní pobočky Autocora. Činnost pobočky Autobenex České Budějovice byla ukončena k 30. 4. 2013. V pátek 17. 5. 2013 proběhlo slavnostní otevření pobočky. Zákazníci mohli shlédnout prezentaci ON-LINE katalogu STAkis, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!