APM: Visačky pro brzdová centra

30. dubna 2010, 0:00

Od dubna 2010 má APM Automotive s.r.o. jako zřizovatel servisní sítě AutoPROFITEAM pro své členy k dispozici nové visačky na vnitřní zrcátko. Visačky TEST KVALITY BRZDOVÉ KAPALINY mají za cíl upozornit motoristy na případnou nutnost výměny brzdové kapaliny, což vychází z rychlého měření provedeného při příležitosti návštěvy v servisu.

V této souvislosti visačka zároveň doporučuje špičkové kapaliny i další brzdové díly značky ATE, jejichž je APM Automotive největším českým dodavatelem. Opět nechybí místo pro razítko servisu, který kontrolu ´brzdovky´ prováděl a který tedy případně doporučuje její výměnu…

Nová visačka je už čtvrtou v sérii vydávané společností APM Automotive. Pro brzdová centra byly v minulosti už vyrobeny visačky upozorňující na nové brzdové destičky, resp. nutnost jejich záběhu.

Visačky pro Podvozková centra APM Bilstein naopak upozorňují na případné závady podvozku a jejich přesvědčovací schopnost ještě umocňuje velkoformátový plakát, který laické motoristické veřejnosti představuje hlavní komponenty podvozkové soustavy a jejich možné problémy či závady (a možné důsledky těchto závad). Podobný plakát a k němu vztaženou visačku upozorňující na potřebu pravidelného servisování má také koncept Climatic centrum APM. Všechny tyto visačky se při pravidelném používání mohou stát silnou zbraní k opětovnému přilákání zákazníka do servisu k pravidelným kontrolám, případně k výměnám jednotlivých opotřebovaných či nefunkčních dílů…

Členské servisy jednotlivých konceptů mohou první testovací balíček visaček stejně jako zmíněné velkoplošné plakáty získat zdarma. Další visačky lze pak za symbolickou cenu dokoupit.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!