3M ve své podzimní kampani nabízí atraktivní balíčky prémiových produktů s bonusy pro autoservisy a autolakovny

1. prosince 2014, 16:07

Společnost 3M přináší do českých autolakoven a autoservisů zvýhodněné nabídky prémiových produktů poskládaných do atraktivních akčních balíčků se zajímavým bonusem navíc. Zákazníci si mohou vedle tradičních vysoce kvalitních voděodolných maskovacích pásek, prémiových brusných kotoučů a celé řady brusných past pořídit jako dárek např. ochranné brýle s LED diodami, nebo sportovní pánskou mikinu značky Slazenger a řadu dalších bonusů. Kampaň trvá do konce roku.

Prostřednictvím kampaně představuje 3M výrobky prémiové řady a nabízí možnost technické konzultace s ukázkou přímo u zákazníka. Zvýhodněné balíčky s bonusy by měly zákazníka podpořit v jejich nákupu a přispět k zjištění, že při jejich aplikaci v provozu dochází nejen ke snížení spotřebovaných kusů, ale také k výrazné časové úspoře. Použití prémiových produktů zajistí nejvyšší kvalitu provedené práce a snižuje se množství dodatečných oprav. Čas strávený na jedné zakázce tak klesá, a tím roste celková úspora autoservisu.

„Podzimní část roku je z hlediska autoopravárenství velice důležité období, jelikož se řada majitelů aut snaží připravit své miláčky na nadcházející zimu. Na řadu tak přicházejí opravy poškozených karosérií, díky kterým po zimě nepropukne na voze rez. Akční balíčky s atraktivními bonusy se na toto období snaží reagovat a nabídnout kvalitní produkty 3M spolu s možností vybrat si svůj bonus k výrobku. Věříme, že je to dobrá šance, jak vyzkoušet prémiové produkty pro autoopravárenství 3M. “ řekl Aleš Zenkl, ředitel divize Autoopravárenství 3M Česko.

Tisková zpráva 3M Česká republika

Související články

3M ve spolupráci s Interaction představují novou kampaň
3M ve spolupráci s Interaction představují novou kampaň

Výrobky 3M poskytují spolehlivost, kvalitu a ochranu nejen v práci, ale i v běžném životě. Podívejte se do nového akčního katalogu 3M a vyberte si produktový balíček, který vám bude vyhovovat. KATALOG ZDE

Společnost 3M obdržela ocenění Nejvíce etická společnost v kategorii Průmyslová výroba
Společnost 3M obdržela ocenění Nejvíce etická společnost v kategorii Průmyslová výroba

Americká společnost Ethisphere, zabývající se definicí etických standardů v podnikání na globální úrovni, uveřejňuje každým rokem seznam Nejvíce etických společností (The World’s Most Ethical Companies). Jedná se o firmy, pro které etika v podnikání není pouhým slovem, ale řídí se jím při každodenním kontaktu s klienty, obchodními partnery, investory a dalšími institucemi. Vyzdvihuje tak společnosti, […]

3M – Více než 100 let inovací
3M – Více než 100 let inovací

Aby mohla společnost 3M tvořit budoucnost přesně takovou, jakou ji zákazníci potřebují mít, investuje ročně až 1,7 miliardy USD do vývoje a výzkumu nových výrobků. Interaction je dlouholetým partnerem 3M a zároveň největším distributorem v oblasti 3M Česko Automotive. Společnými silami se snaží ulehčovat Vám každodenní činnosti v pracovním životě.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!