Společnost 3M obdržela ocenění Nejvíce etická společnost v kategorii Průmyslová výroba

22. září 2014, 12:36

Americká společnost Ethisphere, zabývající se definicí etických standardů v podnikání na globální úrovni, uveřejňuje každým rokem seznam Nejvíce etických společností (The World’s Most Ethical Companies).

Jedná se o firmy, pro které etika v podnikání není pouhým slovem, ale řídí se jím při každodenním kontaktu s klienty, obchodními partnery, investory a dalšími institucemi. Vyzdvihuje tak společnosti, které při plnění právních povinností v obchodování jdou ještě dál a vytvářejí tak nové standardy pro etické jednání. V roce 2014 bylo oceněno celkem 144 firem reprezentujících 41 oblastí působnosti a pocházejících z celého světa.

Společnost 3M byla vybrána jako jedna ze světově Nejvíce etických společností v oblasti Průmyslové výroby. Hlavním kritériem pro hodnocení je tzv. etický kvocient, který se skládá z hodnocení právních standardů a řídících procesů ve společnosti, reputace, inovace, společenské odpovědnosti a celkové etiky ve firemní kultuře. „Vnímáme toto ocenění jako výraz uznání našich vysokých etických standardů a našemu odhodlání aktivně podporovat etiku podnikání na všech trzích, na kterých 3M působí, včetně České republiky. I proto jsme aktivním členem Koalice pro transparentní podnikání v České republice.“ vyjádřil se k ocenění Radoslaw Kaskiewicz, generální ředitel 3M Česko.

Tisková zpráva 3M Česká republika

Související články

3M – Více než 100 let inovací
3M – Více než 100 let inovací

Aby mohla společnost 3M tvořit budoucnost přesně takovou, jakou ji zákazníci potřebují mít, investuje ročně až 1,7 miliardy USD do vývoje a výzkumu nových výrobků. Interaction je dlouholetým partnerem 3M a zároveň největším distributorem v oblasti 3M Česko Automotive. Společnými silami se snaží ulehčovat Vám každodenní činnosti v pracovním životě.

3M ve své podzimní kampani nabízí atraktivní balíčky prémiových produktů s bonusy pro autoservisy a autolakovny
3M ve své podzimní kampani nabízí atraktivní balíčky prémiových produktů s bonusy pro autoservisy a autolakovny

Společnost 3M přináší do českých autolakoven a autoservisů zvýhodněné nabídky prémiových produktů poskládaných do atraktivních akčních balíčků se zajímavým bonusem navíc. Zákazníci si mohou vedle tradičních vysoce kvalitních voděodolných maskovacích pásek, prémiových brusných kotoučů a celé řady brusných past pořídit jako dárek např. ochranné brýle s LED diodami, nebo sportovní pánskou mikinu značky Slazenger a […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!