AutoEXPERT 3/2015

2. března 2015, 10:45

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 3/2015 – časopisu profesionálů v autoopravárenství.

01 Editorial

03 Info
Nabídka školení od našich spolupracujících společností.

04 Novinky
Společnost ELIT přináší novinku pro leptání VIN na skla vozidel ● Rozšíření sortimentu společnosti Nissens ● Akční sestava od Magneti Marelli ● Společnost Goodyear testuje svou technologii AMT ● Společná akce TNT – exploze skvělých odměn ● Vrchní lak Spies Hecker.

06 Spektrum
SATA – jarní akce „Předběhněte dobu“ ● Čisticí utěrky MEWA v systému vícenásobného použití ● Společnost Stahlgruber expanduje ● Společnost ALCAR dodává hybridní ocelová kola pro novou Škodu Fabia ● Český Ford pro lepší životní prostředí ● Varroc Lighting Systems – ceny za inovaci.

08 Opět k tématu emisní legislativy
Rozhovor o emisních předpisech s Ing. Josefem Pokorným, ředitelem odboru provozu silničních vozidel Ministerstva dopravy ČR.

10 Křišťálovou kouli nebrat
Volné pokračování úspěšného seriálu Josefa Förstera, tentokrát na téma generační výměny.

12 Generační obměna pohledem psychologa
Pohled na toto téma přinášíme v rozhovoru s dopravní psycholožkou PhDr. Jarmilou Trochtovou.

16 Na rovinu… 2
V této sérii nahlíží Tomáš Klofát z Allianz pojišťovny nejen na pojišťovnictví obecně, ale zaměřuje se i na autoopravárenství.

20 Generační konfrontace na pracovišti
Vedoucí lektorka vzdělávací společnosti attri, s. r. o., Eva Beerová v rozhovoru na téma generační obměny.

24 Co obnáší předání rodinné firmy?
Nad právními aspekty předání firmy se zamýšlí advokát Petr Glogar.

27 Pohled ze zahraničí 2
S názory odborníků z nejrůznějších zemí, kteří pracují v oblasti autoopravárenského průmyslu, se seznámíte v našem seriálu.

28 Ptáte se specialisty
Ve spolupráci s Jaroslavem Černým z Ústavu technologie ropy a alternativních paliv při VŠCHT Praha jsme připravili odpovědi na vaše dotazy z oblasti paliv a maziv.

30 Liga mistrů diagnostiky
Pedagog SPŠ dopravní Plzeň Jana Šneberger a jeho bývalý žák Michal Klug řeší společně zajímavý diagnostický případ ze své praxe.

34 Měřili jsme s… GUTMANN MEGA MACS 42 SE (HELLA GUTMANN SOLUTIONS)
V tomto seriálu přinášíme podrobné recenze vybraných diagnostických přístrojů z oblasti zařízení pro sériovou diagnostiku.

38 Jak se vyrábí pružiny
Fotoreportáž z výrobního závodu společnosti KYB v Chrudimi.

40 Liga mistrů diagnostiky
V tématu nazvaném Mapujeme software řídicích jednotek poodhaluje náš stálý spolupracovník Jiří Hampl tajemná zákoutí diagnostiky.

44 Jarní sezona v pneuservisu
V článku, který jsme připravili ve spolupráci s techniky společnosti Rema Tip Top Inco – CZ, naleznete několik rad k předsezonní přípravě technologií.

48 Závodní tatrovky na Dakaru 2015
V rozhovoru se technický ředitel společnosti TATRA TRUCKS, a. s., Radomír Smolka vrací k letošnímu ročníku této prestižní soutěže.

52 Tiráž + seznam inzerentů

Praktická dílna

Spojkové systémy II

Související články

AutoEXPERT 1-2/2015
AutoEXPERT 1-2/2015

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 1-2/2015 – časopisu profesionálů v autoopravárenství. 01 Editorial 03 Info Nabídka školení od našich spolupracujících společností. 04 Novinky ELIT představuje ● HERTH+BUSS: SHOP TO GO ● Novinky u APM Automotive ● IOB – řešení pro servis filtru pevných částic ● Schaeffler Automotive Aftermarket nabízí předepnuté pružiny ● Novinka U Auto Kelly: […]

AutoEXPERT 4/2015
AutoEXPERT 4/2015

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 4/2015 – časopisu profesionálů v autoopravárenství. 1 Editorial 3 Info Nabídka školení od našich spolupracujících společností. 4 Novinky Rozšíření sortimentu – pneumatiky NEXEN ● Do nové sezony s vybroušeným stylem ● Společnost IHR představuje ● Nové kity torzních tyčí Ruville ● Designové novinky litých kol a TPMS ● Vrchní lak Spies […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!