Šetřete čas i peníze s Dual Kity Roadhouse

13. dubna 2015, 9:57

Společnost ELIT Vám představuje zajímavý produkt z nabídky dodavatele RoadHouse. Dual Kity jsou sady brzdových kotoučů a destiček, dodávané v kompletním balení, s garantovanou cenovou úsporou cca 5% oproti nákupu samostatně.

Nižší ceny o 5%, než při nákupu samostatně
Největší výhodou brzdových sad RoadHouse Dual Kit jsou nižší ceny oproti nákupu samostatných kotoučů a destiček.Výsledná MOC je vždy o cca 5% nižší, což představuje výslednou úsporu v rozmezí cca 100 – 250 Kč v závislosti na konkrétní aplikaci. 

Bezpečnost a 100% funkčnost při současné výměně
Současné výměna brzdových kotoučů a destiček snižuje náchylnost brzd ke vzniku pískání, vibrací a předchází vzniku předčasného opotřebování nebo mechanického poškození kotoučů a destiček.  Životnost brzdových destiček používaných spolu s kotoučem opotřebovaným na minimální tloušťku je zkrácená až o 40% ve srovnání s destičkami používanými na novém kotouči.Díky současné výměně kotoučů a destiček je potřeba záběhu brzd výrazně zkrácena, protože oba prvky mají povrch třecích ploch v ideálním stavu a nemusí si tak vzájemně „sedat“.

Sortiment Dual Kitů RoadHouse
V sortimentu ELIT naleznete nabídku Dual Kitů na vozy Škoda a příbuzné koncernové vozy, vybrané aplikace Ford, Opel, Renault nebo Fiat a další.

Pokud je Dual Kit na požadované vozidlo v nabídce, naleznete jej jednoduše v  elektronickém katalogu eCAT v sekci Brzdový systém – Kotoučová brzda – Souprava brzd nebo i mezi brzdovými kotouči v sekci Brzdový systém – Kotoučová brzda – Brzdový kotouč.

 

Související články

Vosky TURTLE WAX v nabídce ELIT
Vosky TURTLE WAX v nabídce ELIT

Základem kvalitní péče o lak jsou kvalitní produkty a potřebné příslušenství. Portfolio produktů značky Turtle Wax® je sestaveno tak, aby si v něm každý našel ten nejvhodnější produkt, který bude splňovat všechna kritéria. Tekutý vosk s PTFE Špičkový vosk s přísadou PTFE dodává neobyčejně hluboký lesk a zaručuje zvýšenou ochranu před korozí. Aplikace je velice snadná díky […]

ELIT: Novinka v sortimentu – Sprayplast
ELIT: Novinka v sortimentu – Sprayplast

Novinkou v sortimentu firmy ELIT je Sprayplast – fólie ve spreji. Největší novinkou v sortimentu firmy Motip je snímatelný pružný nástřik nazvaný Sprayplast jenž poslouží jako optický tuning pro nejrůznější součásti automobilů: disky kol z lehkých slitin, poklice, zpětná zrcátka, spoilery atd. Obrovskou výhodou tohoto nástřiku je, že se po zaschnutí chová jako klasická folie […]

ELIT: Novinka v sortimentu – Ochranné potahy, fólie, vaky na kola
ELIT: Novinka v sortimentu – Ochranné potahy, fólie, vaky na kola

Novinkou v sortimentu firmy ELIT jsou ochranné potahy, fólie a vaky na kola. Nyní můžete v eCatu jednoduše objednávat: ochranné potahy na sedadla a volant, ochranné koberečky, ochranný potah čela a blatníků, vaky na kola, utěrky z mikrovlákna a polypropylénu, ochranné fólie a koberečky TRUCK, pracovní sedačky a lehátka, držáky a stojany na odvíjení ochranných fólií, to všechno v mnoha variantách. V eCatu naleznete nový […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!