ALCAR BOHEMIA: Nová litá kola od DEZENT + TPMS

19. srpna 2024, 14:36

Firma ALCAR BOHEMIA představuje nová kola DEZENT KF a DEZENT KG. Kromě toho ALCAR doplnil svou produktovou řadu v oblasti systémů monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS), a to nejen pro osobní automobily, ale také pro lehká užitková vozidla, nákladní automobily, autobusy, přívěsy a nově také pro motocykly.

Kola Dezent

DEZENT KF upoutá svým moderním designem dvojitých paprsků a unese až působivých 810 kg na kolo. DEZENT KG nabízí ještě větší nosnost a zvedá laťku s nosností 920 kg. Obě novinky disponují schválením ECE v originálních rozměrech pro širokou škálu vozidel a nabízejí tak bezproblémové řešení – jednoduše obujete a můžete vyrazit! Tyto moderní designy dokáží zkrášlit každý vůz.

Dezent KF je k dispozici pro vozy s 5-děrovým uchycením a v rozměrech od 16 do 19 palců a ET od 25 do 55 nabízí široký výběr aplikací. Díky schválení ECE není potřeba pro mnoho modelů řešit zápis do Technického průkazu. Ale to není vše: do kol je možné použít také originální středové krytky a upravit tak jejich vzhled zcela podle svých představ.

DEZENT KG je k dispozici ve velikostech od 17 do 19 palců. Schválení ECE je k dispozici například pro  modely Audi A4 až A7, BMW řady 3 až 7, Jaguar F-Pace, Mercedes GLA až EQE, Škoda Enyaq a Kodiaq, Tesla Model 3 a Y nebo modely VW Tiguan a ID. Navíc lze do kol použít i originální kryty nábojů i šrouby či matice. DEZENT KG je možné pořídit ve variantě s lesklým černým lakem a v kombinaci černého laku a leštěné čelní plochy.

ALCAR SENSOR pro osobní vozy

Každý typ vozidla má své vlastní požadavky, a proto firma nabízí širokou škálu senzorů TPMS přizpůsobených speciálně pro různé kategorie osobních automobilů: ALCAR SENSOR Plug&Drive, ALCAR SENSOR UNIVERSAL, ALCAR SENSOR SINGLE.

ALCAR SENSOR pro Tesla

S ALCAR SENSOR BLE nyní existuje také řešení pro všechna vozidla značky Tesla. ALCAR SENSOR BLE (technologie Bluetooth Low Energy) komunikuje přes Bluetooth s řídicí elektronikou příslušného vozidla Tesla a funguje na 100 procent identicky se snímačem Tesla OE, nevyžaduje tedy žádné programování. Stejně jako u originálního senzoru se systém během prvních minut automaticky naučí senzory jízdou.

Pro těžká nákladní vozidla nabízí ALCAR SENSOR HD pro nákladní vozidla, autobusy a přívěsy. Jedná se o univerzální snímač a lze jej tedy volně naprogramovat pro jakýkoli model nákladního vozidla. Univerzální snímač pro nákladní vozidla lze nejen naprogramovat pro všechny výbavy, ale také se flexibilně přizpůsobí všem rozměrům kol od 17,5 do 24,5 palců díky inovativnímu designu. Montáž se provádí přímo na kolo pomocí plastového pásku se zapínáním na suchý zip vyvinutého pro nejnáročnější požadavky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!