Siems & Klein: Geometrie BEISSBARTH nově s homologací VW

25. října 2024, 12:31

Nejinovativnější přístroj na seřizování kol na světě BEISSBARTH VAS 701 011 z nabídky společnosti Siems & Klein je nyní ještě lepší. Od letošního léta je totiž nově homologovaný pro servisy koncernu VW. Díky tomu mohou tuto jedinečnou moderní technologii nově využívat i všechny autorizované servisy značek PORSCHE, AUDI, VW, ŠKODA, SEAT.

První online 3D geometrie kol na světě VAS 701 011 přitom technicky vychází z již osvědčeného zařízení BEISSBARTH Q-LIGN představeného v roce 2021. Byla vytvořena pro stále rychlejší digitální svět, takže je ultrarychlá, přesná a hlavně kompaktní a kompatibilní s dalšími moderními přístroji Beissbarth. Tento tradiční německý výrobce prémiového autoservisního vybavení tak přináší produkt splňující rostoucí požadavky v oblasti geometrie kol a stále složitějších podvozkových systémů. Ve spolupráci s produkty řady Q-DAS ale umožnuje i nastavování dalších moderních prvků jako jsou asistenční systémy či inteligentní světlomety. Umožňuje tak mnohem komplexnější přístup k opravám moderních aut.

Mezi hlavní výhody geometrie BEISSBARTH VAS 701 01 patří kompaktní on-line technologie nahrazující potřebu vozíku s PC, což výrazně šetří místo. Software lze zobrazit na libovolném zařízení, od TV přes tablet po smartphone. Snadná integrace do každodenních procesů servisu tak maximalizuje efektivitu práce. Optimalizovaný software umožňuje ultrarychlé seřízení kol, zatímco systém rychlého upnutí Q-Grip svorek bez kontaktu s ráfky zaručuje jednoduchost obsluhy a vysokou přesnost. Díky výkonným Li-Ion bateriím je přístroj zcela bezdrátový a tedy i kompatibilní se všemi typy zvedáků. Funkce kompenzace házivosti funguje při jakékoli výšce zvedáku, což umožňuje efektivnější využití prostoru. Skvělá je také rychlost měření, neboť zjištěné hodnoty se zobrazují okamžitě, jakmile kamery rozpoznají měřicí desky.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!