Novinka v APM: Nářadí CAROLUS

14. února 2011, 0:00

Sortiment ručního dílenského nářadí u APM Automotive doplnila další atraktivní značka… Nářadí CAROLUS nabízí za velmi přijatelné ceny špičkovou kvalitu ´Made by GEDORE.´

Nosným programem značky patřící do koncernu GEDORE GROUP jsou ráčny a hlavice dodávané jednotlivě nebo v nejrůznějších sadách, přičemž specialitou jsou ráčny s výkyvnou hlavou, jejíž požadovanou polohu lze zaaretovat. V sortimentu jsou také ploché, očkoploché či očkovyhnuté klíče, různé bity, šroubováky, momentové klíče a montážní.

APM Automotive coby významný dodavatel autodílů a příslušenství přináší na český trh nejen startovací akční nabídka vybraných položek, ale také kompletní výrobní sortiment Carolus, který je přehledně představen v papírovém katalogu (obj. č. 6645306, MOC: 1,- Kč bez DPH). Tento katalog ve formátu PDF je uložen také v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu: Nářadí/ Nářadí Gedore/ Carolus katalog.

Firma CAROLUS byla založena v roce 1871 v Remscheidu, který bývá označován za město nářadí (sídlí tam i další výrobci jako Gedore, Hazet, SW Stahl….). Od svého vzniku se firma zabývala výrobou nejrůznějších nástrojů a nářadí a stala se známou po celé Evropě. V roce 1975 nastoupila nový směr a začala s dovozem produktů z Asie ovšem s vysokou úrovní kontroly kvality. Vývoj nových produktů zůstává pod německou kontrolou, přičemž mezi nejznámější a také nejúspěšnější výrobky patří 1/4" ráčnový program zaměřený na práci v těsném prostoru. Revoluční ráčny s flexibilní hlavou se hodí pro potřeby každého zákazníka a mají dobrou pověst po celém světě.

V rámci důsledného budování své image přitom firma otevřeně hovoří o asijském původu svých výrobků. Carolus nabízí kvalitní nástroje za přijatelnou cenu se zaměřením na nástroje, které jsou nejčastěji používány a které díky dobrému ergonomickému designu umožňují pohodlnou práci. Vzhledem k dlouhým zkušenostem s dovozem nářadí – především z Asie – může Carolus těžit ze spolehlivé sítě partnerů, což zajišťuje vysokou kvalitu celé produkce. Ta přitom vychází z nejmodernějších trendů a potřeb trhu i koncových uživatelů.

Další revoluční krok firma učinila v květnu 2010, kdy stanovila nové standardy pro své výrobky i jejich prezentaci: „Konec s vysokým leskem“. Výrobky Carolus jsou tak dodávány v matném provedení, takže práci s nimi nekomplikují zbytečné odlesky. Také v katalogu jsou prezentovány v reálné ´ohmatané´ podobě a v reálném pracovním prostředí. Přesto stále nabízejí vše, co mechanik – ať mladý, nebo ze starší generace – potřebuje.

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!