Novinka u APM Automotive: řemeny DAYCO

21. března 2011, 0:00

Více než pěti tisíc nejrůznějších položek od řemenů (drážkové, klínové, rozvodové) přes vodní čerpadla, řemenice a vodící i napínací kladky až po kompletní rozvodové sady nabízí celosvětově uznávaná značka DAYCO, která v březnu rozšířila sortiment autodílů a příslušenství v nabídce APM Automotive.

DAYCO vyrábí a dodává řemeny a díly řemenových pohonů nejen pro osobní a užitkové či nákladní vozy, ale také pro motocykly, skútry, čtyřkolky a sněžné skútry. APM Automotive má přitom nejběžnější položky skladem a tedy připravené k okamžitému dodání. Ostatní položky mají dodací lhůtu do dvou týdnů.

Dayco je specialistou na veškeré řemenové pohony pro automobily a v současnosti je světovým lídrem v dodávkách rozvodových řemenů do prvovýroby. Různými řemeny této značky je vybavena velká část nových vozů více než tří desítek světových automobilek. Produkty Dayco míří také na trh náhradní spotřeby, přičemž disponují originální prvovýrobní kvalitou. Dayco Aftermarket nabízí ucelený a neustále aktualizovaný sortiment produktů pro přenos energií v OE kvalitě, mimo jiné např. unikátní rozvodové řemeny typu „HT“ s otěruvzdorným teflonovým (PTFE) filmem zvyšujícím životnost řemene i při použití v dieselových motorech s vysokými vstřikovacími tlaky.

Společnost DAYCO byla založena již v roce 1905 jako Dayton Rubber Company ve městě Dayton v USA a v současnosti je součástí automobilové divize americké skupiny Mark IV. Evropské zastoupení sídlí v italském Turíně.

Kompletní sortiment řemenů a dalších výrobků značky DAYCO najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz, případně si můžete u APM objednat také papírové katalogy DAYCO – osobní a užitkové vozy (obj. č. 6655601) nebo DAYCO – motocykly, čtyřkolky, skútry (obj. č. 6655602).

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!