Nové katalogy autodílů u APM Automotive

13. května 2011, 0:00

Vyhledávání potřebných autodílů či nářadí usnadňují nejrůznější katalogy. A přestože jsou dostupné v nejrůznějších elektronických podobách, úloha těch papírových, které jsou po ruce i když není zapnutý počítač, je stále velmi důležitá.

Proto výrobci autodílů pravidelně vydávají aktualizované verze přehledů svých produktů. APM Automotive s.r.o. jako významný dodavatel autodílů na český trh má k dispozici celou řadu katalogů s letopočtem 2011. Mezi nejnovější patří např. katalogy značek MAHLE, TYC či ATE.

Značka MAHLE ORIGINAL je jedním z nejvýznamnějších světových výrobců nejrůznějších filtrů. Své produkty pro automobilový průmysl letos shrnula do dvou katalogů. První přináší ucelenou nabídku vzduchových, palivových i olejových filtrů pro osobní a užitkové vozy, druhý (který je u APM Automotive novinkou) pak přehled filtrů pro motocykly a skútry. Dva katalogy představují i aktuální nabídku plastových dílů karosérie se značkou TYC, když žlutou knihu Lighting 2011 (světla/osvětlení) doplňuje modrá Door Mirrors 2011 (zpětná zrcátka).

Každoroční aktualizací prošly také dva papírové katalogy ATE s kompletní nabídkou brzdových dílů označené tentokrát K18H (hydraulické díly) a K18F (spotřební díly). Každý z těchto katalogů má cca 1200 stran, když přehledné vyhledávací tabulky rozdělené podle značek doplňuje kompletní přehled s vyobrazením dílů či nabídka montážních a opravných sad. Navíc je k dispozici katalog brzdového servisního nářadí a přístrojů (kompletně v češtině), ve kterém je přehled nabízených přístrojů doplněn technickými parametry i popisy jejich funkcí i řadou praktických rad.

Kromě nových letošních zůstává v platnosti také celá řada starších katalogů nejrůznějších autodílů a příslušenství z nabídky APM Automotive. V době začínající motorkářské i zahradní sezony stojí za připomenutí např. katalog zapalovacích svíček NGK pro motocykly a skútry (obj. č. 6647901), nebo katalog BRISK Garden s přehledem svíček osvědčeného českého výrobce pro zahradní techniku (obj. č. 662702).

Další dostupné papírové katalogy pro snazší vyhledávání správných náhradních dílů poptávejte u svých obchodních zástupců APM Automotive, případně na kterékoliv z více než dvaceti prodejen tohoto Vašeho dodavatele autodílů.

Tabulka dostupných papírových katalogů u APM

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!