APM: Účinný čistič rukou výhodněji a s dávkovačem

4. července 2011, 0:00

Vysoce účinný dílenský čistič rukou za zvýhodněnou cenu dvojbalení a navíc rovnou s praktickým nástěnným dávkovačem – to je aktuální akční nabídka ČISTÉ RUCE od APM Automotive.

Při opravách automobilů nejsou důležité pouze potřebné náhradní díly a kvalitní nářadí, ale také nejrůznější čisticí prostředky. APM Automotive coby významný dodavatel autodílů a příslušenství má v nabídce celou řadu různých položek těchto přípravků. K těm před nedávnem přibyl také účinný dílenský gelový čistič rukou DEB Swarfega Red s mikro granulemi speciálně vyvinutý na odstraňování znečištění olejem, tuky, naftou, karbonem apod. I přes svou účinnost je tento růžový mycí gel šetrný k pokožce a zanechává svěží, jemné ruce a příjemnou vůni.

Čistič je dodáván v praktické čtyřlitrové patroně (obj. č. OCHPPD12404) za standardní cenu 498,- Kč bez DPH. V rámci aktuální nabídky ČISTÉ RUCE jej ale APM Automotive nabízí výrazně výhodněji, přesněji v balíčku dvou patron a s nástěnným dávkovačem DEB Cleanse Light ZDARMA. Tento dávkovač je určený především pro provoz v opravárenských dílnách či skladech, přičemž čtyřlitrovou patronu gelového mýdla rozdělí až na 1200 dávek postačujících na důkladné umytí rukou. Dávkovač je navíc uzamykatelný a výrobce na něj poskytuje celoživotní záruku.

Přestože celková hodnota je 1.145,- Kč (bez DPH), u APM Automotive bude celý balíček až do konce září 2011 k dispozici za pouhých 799,- Kč (bez DPH). Balíček ČISTÉ RUCE s obj. číslem AKCEOCHP2 i další mycí a ochranné prostředky najdete v el. vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!