APM: Kleště na segrovky o třetinu levněji

8. července 2011, 0:00

Sada špičkových kleští na pojistné kroužky levnější o více než 1000 Kč – to je prázdninová nabídka HAZET: Produkt měsíce, kterou spolu s výrobcem přináší APM Automotive.

Ve spolupráci s výrobcem kvalitního ručního nářadí značky HAZET přináší APM Automotive další z řady akčních nabídek na vybrané dílenské nářadí či přípravky – HAZET: PRODUKT MĚSÍCE. Právě nářadí totiž tvoří důležitou součást sortimentu autodílů a příslušenství pro automobilové opravy… Pro červenec a srpen 2011 se produktem měsíce stala osmidílná sada kleští na pojistné kroužky, tedy tzv. segrovky.

Tato sada obsahuje nejčastěji používané varianty kleští speciálně vyvinutých na rozevírání pojistných kroužků. Kleště mají ergonomické plastové tělo s odolným kovovým jádrem a vysoce kvalitní špičky pro precizní a bezpečnou práci. A přestože celá sada je běžně prodávaná za cenu značně přesahující tři tisíce korun, v rámci aktuální mimořádné nabídky je až do konce srpna k dispozici za akční netto cenu 2.136 Kč (bez DPH). Tato cena je konečná a nevztahují se na ni již žádné dodatečné smluvní slevy.

Kompletní sortiment značky HAZET i dalšího dílenského nářadí najdete ve vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu Příslušenství/nářadí. Sadu kleští lze najít také po přímém zadání obj. čísla HAZ1845/8. Neregistrovaní zákazníci APM Automotive si sadu za akční cenu mohou vyžádat na kterékoliv z více než dvaceti prodejen po celé České republice.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!