Nová prodejna: APM Uherské Hradiště

21. července 2011, 0:00

Od středy 20. července 2011 slouží zákazníkům další, v pořadí již třiadvacátá pobočka a prodejna autodílů APM Automotive, tentokrát v regionu Slovácka na jihovýchodě Moravy.

Nová prodejna APM Automotive sídlí ve Starém Městě u Uherského Hradiště na adrese Hradišťská 83, tedy na výborně dostupném místě u frekventovaného silničního průtahu souměstím Uh. Hradiště/St. Město. Na tomto pro motoristy i profesionály z autobranže známém a zavedeném místě sídlila již 17 let prodejna autodílů jiného provozovatele a APM Automotive chce ve svých modrobílých firemních barvách na tuto tradici navázat širokým sortimentem zboží a optimálními rozvozovými časy a trasami. Vysoké standardy samotného prodeje i doplňkových služeb garantuje zkušený kolektiv pod vedením Jarmily Ulmanové a obchodní zástupci Jaromír Purgert a Miroslav Ulman. V souvislosti s otevřením nové pobočky Uherské Hradiště byl zrušen tamní distribuční sklad APM.

Až do konce srpna 2011 jsou pro zákazníky nové pobočky připraveny slevy. Zatímco registrovaní zákazníci získají při nákupu přímo v prodejně dodatečné navýšení svého rabatu o 5%, motoristická veřejnost dostane na své nákupy autodílů a příslušenství slevu 15%. A navíc k nákupu nad 1.500 Kč i novou autolékárničku zdarma.

Otvírací doba:
pondělí – pátek od 8.00 do 17.00 hod.
sobota: 9.00 – 11.00 hod

Telefon: 572 503 703, 572 503 704
e-mail: uherske.hradiste@apm.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!