APM: Další autodíly Carwell za skvělé ceny

25. července 2011, 0:00

Sortiment výhodných náhradních dílů značky CARWELL byl v minulých dnech rozšířen o dalších 11 zajímavých nových položek především pro vozy Škoda (VW, Audi, Seat).

Olejové vany pro koncernové motory (VW) 1.6 nebo 1.9 TDI, 1.9 SDI ve dvou variantách, přední nárazník, přední nápravnice nebo stahovačky oken na Octavie, hřebenové řízení na Favorita či Felicii, radiátor topení na poslední Felicie, nebo posilovač brzd na VW Golf IV a další vozy na stejné platformě. To jsou atraktivní letní novinky značky CARWELL.

Pod obchodní značkou CARWELL nabízí APM Automotive nejžádanější díly převážně na vozy Škoda za výhodné ceny. Sortiment značky se neustále rozšiřuje a v současnosti nabízí mimo jiné vybrané typy brzdových destiček a bubnů, poloosy a homokinetické klouby, chladiče, spojkové lamely a přítlačné talíře, kondenzátory (chladiče klimatizace), servořízení, stahovačky oken, díly karosérie, světlomety, elektrické díly, autobaterie… Vše za nejlepší možné ceny a přitom s jistotou zachování kvality.

Kompletní sortiment značky CARWELL za výhodné ceny najdete v elektronickém vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz, který samozřejmě zahrnuje veškeré náhradní díly, maziva, provozní kapaliny a příslušenství na osobní a užitkové vozy ze široké nabídky APM Automotive s.r.o. 

 

Přehled aktuálních novinek značky CarWell – ZDE

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!