Nová prodejna autodílů APM v Teplicích

7. září 2011, 0:00

Od pondělí 5. září 2011 je otevřena nová prodejna autodílů a příslušenství APM Automotive. APM Teplice je v pořadí již čtyřiadvacátou pobočkou tohoto dodavatele náhradních dílů pro osobní a užitkové vozy.

Zprovoznění nové prodejny má za cíl především posílení pozice společnosti APM Automotive a zkvalitnění služeb zákazníkům v regionu severních Čech. O to se bude starat pětičlenný personál pobočky v čele s vedoucím Josefem Švarcem, který má s prodejem autodílů už dvacetiletou praxi. Nová prodejna autodílů a příslušenství se nachází v přízemním objektu v areálu oblíbeného nákupního centra na hlavním průtahu Teplicemi (Penny, McDonald´s, Deichmann, K+B, …), kde je samozřejmě k dispozici i velké parkoviště.

Až do konce září poběží v prodejně APM Teplice tři speciální prodejní akce. První se týká registrovaných zákazníků APM Automotive, kteří na každou zakázku realizovanou přímo na pobočce získají dodatečné navýšení rabatu o 5%. Motoristická veřejnost pak může po celé září využívat plošné slevy 15% na veškerý nabízený sortiment autodílů a příslušenství. A všichni se mohou těšit na praktický dárek zdarma ke každému nákupu nad 1.500,- Kč (vč. DPH).

APM Automotive
Masarykova třída 1950
415 01 Teplice

Otvírací doba:
pondělí – pátek: 8.00-17.00 hod.
sobota: 9.00-12.00 hod

Telefon: 417 532 311
e-mail: teplice@apm.cz

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!