Aktuální nabídka nemrznoucích kapalin VIP u APM

7. září 2011, 0:00

Také letos připravila společnost APM Automotive coby významný dodavatel autodílů a příslušenství předsezonní nabídku nemrznoucí chladicí kapaliny značky VIP.

Letošní nabídka obsahuje jak osvědčenou modrozelenou kapalinu VIP ANTIFREEZE C, tak růžová kapalina VIP ANTIFREEZE D (F) splňující jako normu 774D, tak normu 774F. Samozřejmě nechybí ani úspěšná loňská Novinka, tedy růžovočervená chladicí kapalina s označením G12++. Tento nejnovější typ chladicí kapaliny na bázi etylenglykolu má vyšší obsah inhibitorů koroze s prodlouženou životností, čímž zajišťuje nejen ochranu před mrazem, ale také před korozí oceli, litiny, mosazi, mědi či hliníku. Zároveň zabraňuje usazování vodního kamene v chladicím systému, zvyšuje bod varu chladící náplně a nepoškozuje pryžové spoje a těsnění. Kapalina VIP ANTIFREEZED G12++ je shodná s originální kapalinou G12 a určená pro benzinové i naftové motory a především pak pro nejnovější motory VW z hliníkových slitin (specifikace: VW TL 774/G).

Všechny uvedené chladicí kapaliny jsou nabízeny v různých baleních, přičemž samozřejmě platí, že při nákupu většího balení ´nemrzky´ je přepočtená cena za jeden litr menší. Nabídku kapalin navíc opět doplňují i dva praktičtí pomocníci pro práci s ´nemrzkou´, tedy oblíbený optický měřič hustoty (refraktometr) a také sada pro snadné nasátí kapaliny do chladicího systému.

 

Více na apm.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!