Internetové stránky Inter Cars v novém kabátě

9. září 2011, 0:00

Nové internetové stránky společnosti Inter Cars – www.intercars.cz přinášejí moderní design, spojující praktičnost s elegancí. Oproti starým stránkám se vyznačují přívětivým uživatelským prostředím s přehledným členěním jednotlivých kategorií.

Jejich prostřednictvím budete neustále v obraze a neunikne vám žádná podstatná informace, jako například nejrůznější novinky v sortimentu či pořádané akce. Součástí jsou i informace o tom nejvhodnějším softwaru pro vaše podnikání v oblasti autoopravárenství, software si můžete ze stránek rovnou objednat, či požádat o doplňující informace.

Díky novým stránkám máte mimo jiné také příležitost dozvědět se více informací o dodavatelích, historii firmy i dalších aktivitách společnosti Inter Cars, jako je například FLEET PROGRAM, servisní síť Q-SERVICE či prodej garážového vybavení. Internetové stránky dvou posledně zmiňovaných aktivit (www.q-service.eu a www.vybaveniservisu.cz), které byly postupně spouštěny v nedávné době, odstartovaly také tvorbu nových stránek Inter Cars. V současnosti jsou tak všechny důležité aktivity Inter Cars zastoupeny na „síti sítí“ a jejich společným jmenovatelem je jednoznačná příslušnost k Inter Cars, moderní vzhled a snadná orientace.

 

Nové stránky rovněž umožňují přímé propojení s WebCatem – stále populárnějším internetovým katalogem sortimentu Inter Cars. Jedním kliknutím se dostanete i na Facebook nebo YouTube, což vám umožní nepropásnout žádnou novinku.

www.intercars.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!