Inter Cars: IC_CALCULATOR

14. září 2011, 0:00

Systémové řešení kalkulace a objednávání náhradních dílů od společnosti Inter Cars. Unikátní softwarové řešení, které Vám uspoří čas s identifikací, vyhledáváním a výberem náhradních díů a ušetří peníze Vám nebo Vašim zákazníkům – majitelům vozidel.

Jedná se o vzájemně provázaný a na sebe navazující software, pomocí kterého jednoznačně a rychle vyberete okamžitě dostupný náhradní díl ze sortimentu Inter Cars potřebný pro opravu vozidla, včetně jeho ceny a možnosti okamžitého objednání.

IC_CALCULATOR pomocí databáze TecDoc převádí OE čísla vybraných náhradních dílů na čísla náhradních dílů ze sortimentu Inter Cars. Výběr a objednávání náhradních dílů je tak díky propojení s kalkulačním softwarem SilwerDAT II a elektronickým katalogem IC_WEBCAT otázkou několika málo minut, resp. kliknutí. Zapomeňte na zdlouhavé a složité vyhledávání náhradních dílů, IC_CALCULATOR šetří Váš čas.

V případě zájmu o IC_CALCULATOR si stáhněte informativní leták na stránkách firmy nebo neváhejte kontaktovat kteroukoliv z poboček Inter Cars.

intercars.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!