APM: HAZET prodlouží ruce a navíc levně

19. října 2011, 0:00

O více než polovinu levněji mohou zákazníci APM Automotive v říjnu získat dva praktické pomocníky, se kterými není problém dosáhnout i do těžko přístupných míst.

Dva dílenské přípravky pro vytahování zapadlých drobných součástek z nepřístupných míst se staly hlavním předmětem další akční nabídky, kterou připravila společnost APM Automotive, Váš dodavatel autodílů, ve spolupráci s výrobcem kvalitního ručního nářadí značky HAZET.

Akční nabídku HAZET-Produkt měsíce: říjen 2011 tvoří mechanické chapadlo na flexibilní 54 cm dlouhé hřídeli a 47 cm dlouhý magnetický hledač se silným magnetem na ohebné tyči. Oba šikovné pomocníky do každé dílny přitom nyní lze u APM Automotive pořídit za pouhých 725 Kč (bez DPH), přestože jejich obvyklá celková prodejní cena přesahuje šestnáct set korun. Objednací číslo uvedené sady je HAZ1975/2. (Další podrobnosti v letáku).

Souběžně s novou říjnovou akční nabídkou HAZET nadále platí také ta zářijová, ve které APM Automotive nabízí výkonný pneumatický utahovák v sadě se třemi barevně rozlišenými rázovými nástavci (17, 19, 21 mm). A i když obvyklá prodejní cena této sady dosahuje téměř čtyř tisíc korun (bez DPH), v rámci nabídky trvající až do konce října je možné utahovák se speciálními nástavci (obj. č. HAZ9012-1SPC/4) získat jen za akční netto cenu 2.890 Kč (bez DPH).

Uvedené akční ceny jsou konečné a nevztahují se na ně žádné dodatečné smluvní slevy.

 

Leták a více informací na apm.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!