Andělský kalendář Inter Cars pro rok 2012

17. listopadu 2011, 0:00

Firma Inter Cars již tradičně připravila pro rok 2012 nový kalendář. Prvoplánové jsou opět modelky, tentokrát však stylizované jako andělé.

Jednotlivé stránky kalendáře jsou věnovány dodavatelům. V letošním roce se projektu zúčastnily následující firmy: KYB, Delphi, Bosch, SKF, TRW, EVR, Castrol, Knecht-Mahle, Contitech, Nissens, Federal Mogul, a také platforma Motointegrator.

 

Autorem fotografií pro kalendář je polský fotograf W. Bąkiewicz.

Celý kalendář ve formátu PDF.

Články o kalendářích z minulých let, si můžete přečíst zde: rok 2011rok 2010.  Zde si také můžete stáhnout starší kalendáře ve formátu PDF.

 

 

Související články

Kalendář Inter Cars pro rok 2014 – šťavnaté detaily
Kalendář Inter Cars pro rok 2014 – šťavnaté detaily

Vydání kalendář firmy Inter Cars S.A. pro rok 2014 se blíží. Dnes Vám prozradíme některé zajímavé podrobnosti o focení. Focení kalendáře se konalo na dvou různých místech. Jedním z nich bylo Logistické centrum firmy Inter Cars, které pro tyto potřeby proměnilo na fotografický ateliér. Realizované scény jako ve filmech, kde sexy modelka v roli zlodějky […]

Profil kalendáře Inter Cars S.A. 2014 na Facebooku
Profil kalendáře Inter Cars S.A. 2014 na Facebooku

Kalendář firmy Inter Cars pro rok 2014 se dočkal vlastního účtu na sociální síti Facebook. Najdete zde nikde jinde nezveřejněné fotografie a informace o vytvoření kalendáře. Facebookové stránky kalendáře – ZDE. Další nová fotografie z kalendáře:  

Kalendář Inter Cars 2014
Kalendář Inter Cars 2014

Jak už bylo patrné z předešlých článků, v letošním IC kalendáři se mají příznivci krásných aut a žen na co těšit. Kalendář Pirelli letos akty vynechává, Inter Cars se k nim po roční pauze opět vrací.

Kalendář Inter Cars 2015
Kalendář Inter Cars 2015

Kalendář Inter Cars je vydáván od roku 2005. Každý rok se mění koncepce, scénografie a modelky. Zůstává cíl a odběratelé, pro které je kalendář určen, jak v Polsku, tak v zahraničí. V letošním roce v rekordním počtu téměř 30.000 výtisků.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!