Nová prodejna autodílů APM ve Znojmě

1. prosince 2011, 0:00

Od pondělí 28.listopadu 2011 je otevřena nová prodejna autodílů a příslušenství APM Automotive. APM Znojmo je v pořadí již sedmadvacátou pobočkou tohoto dodavatele náhradních dílů pro osobní a užitkové vozy.

Zprovoznění nové prodejny na adrese Družstevní 3392/5a má za cíl především posílení pozice společnosti APM Automotive a zkvalitnění služeb zákazníkům v regionu jižní Moravy. O to se bude starat aktuálně čtyřčlenný personál pobočky v čele se zkušeným vedoucím Pavlem Barákem. Nová prodejna autodílů a příslušenství se nachází v přízemní části objektu autosalonu značek Mazda, Mitsubishi, Suzuki a Hyundai v těsném sousedství oblíbeného nákupního centra Interspar ´Brněnská´, kde je samozřejmě k dispozici i velké parkoviště.

Až do konce prosince poběží v prodejně APM Znojmo dvě speciální prodejní akce pro veřejnost i registrované profesionály v oboru. První je ruleta slev, v níž si zákazníci vytočí buď jeden z pěti praktických dárků (sada šroubováků, autolékárnička, rozmrazovač skel, kapalina do ostřikovačů nebo výstražná vesta) nebo slevu až 25% z ceny nákupu (u registrovaných zákazníků až 5% ke smluvnímu rabatu)! A všichni se mohou těšit také na praktický bonus zdarma ke každému nákupu nad 1.500,- Kč (vč. DPH).

APM Automotive
Družstevní 3392/5a
669 02 Znojmo

Otvírací doba:
pondělí – pátek: 8.00 – 17.00 hod.
sobota: 8.00 – 12.00 hod

telefon: 515 225 255
e-mail: znojmo@apm.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!