POUZE U NÁS: Premiéra fotografií z kalendáře Inter Cars pro rok 2012

30. listopadu 2011, 0:00

Mnoho z našich čtenářů se nemohlo dočkat nejnovějšího vydání kalendáře firmy Inter Cars SA pro 2012. A proto jako první uvádíme několik fragmentů fotografií, které budou brzy k dispozici v tištěné podobě a v celé své kráse.

Obrázky, které můžete vidět níže, jsou fragmenty fotografií z tohoto nového kalendáře. Je to ochutnávka toho, co bude vidět v kalendáři, kde budou mít modelky ještě větší kouzlo.

Distribuce kalendáře vybraným zákazníkům firmy Inter Cars se uskuteční v polovině prosince prostřednictvím sítě Inter Cars.

Fotografem kalendáře V. Bąkiewicz – pro zvětšení klikni na fotografii.

 

Celý kalendář ve formátu PDF

Články o kalendářích z minulých let, si můžete přečíst zde: rok 2011rok 2010. Zde si také můžete stáhnout starší kalendáře ve formátu PDF. 

 

Související články

Kalendář Inter Cars pro rok 2014 – šťavnaté detaily
Kalendář Inter Cars pro rok 2014 – šťavnaté detaily

Vydání kalendář firmy Inter Cars S.A. pro rok 2014 se blíží. Dnes Vám prozradíme některé zajímavé podrobnosti o focení. Focení kalendáře se konalo na dvou různých místech. Jedním z nich bylo Logistické centrum firmy Inter Cars, které pro tyto potřeby proměnilo na fotografický ateliér. Realizované scény jako ve filmech, kde sexy modelka v roli zlodějky […]

Profil kalendáře Inter Cars S.A. 2014 na Facebooku
Profil kalendáře Inter Cars S.A. 2014 na Facebooku

Kalendář firmy Inter Cars pro rok 2014 se dočkal vlastního účtu na sociální síti Facebook. Najdete zde nikde jinde nezveřejněné fotografie a informace o vytvoření kalendáře. Facebookové stránky kalendáře – ZDE. Další nová fotografie z kalendáře:  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!