Brněnská pobočka Autocora v nových prostorech

14. prosince 2011, 0:00

Brněnská pobočky firmy Autocora, člena skupiny Stahlgruber, se na přelomu listopadu a prosince letošního roku přestěhovala do nových prostor. Již dlouho bylo jasné, že původní objekt k pokrytí potřeb zákazníků nemůže stačit, proto Autocora začala hledat nové působiště, které by vyhovovalo náročným požadavkům.

Pro novou provozovnu nakonec byl vybrán nejvhodnější prostor na Vídeňské ulici v areálu společnosti REMA TIPTOP, která se skupinou Stahlgruber dlouhodobě úzce spolupracuje.

Přesun byl organizačně velmi náročný, vlastní stěhování skladu a veškeré potřebné techniky muselo proběhnout během jediného víkendu, aby zákazníci nepocítili žádný výpadek v dodávkách. Tým Michala Dlábka, zkušeného vedoucí pobočky Autocora, však tuto složitou operaci zvládl na jedničku a dnes se Autocora může pochlubit další moderní provozovnou.

Nový interiér je vybudován na základě aktuálních standardů mateřské skupiny Stahlgruber, většina skladové plochy patří regálům s okamžitě dostupným zbožím. Zásobování pobočky je také podpořeno centrálním skladem firmy Autocora ve Všechromech .
Zákazníci mohou díky nové pobočce počítat s rychlejšími a spolehlivými dodávkami zboží, které pro své podnikání potřebují.

Přijďte se také podívat.

Více na autocora.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!