APM: Elektrikářské šroubováky o třetinu levněji

9. ledna 2012, 0:00

Vysoce funkční sada VDE šroubováků nejen pro elektrikáře levnější o více než 600 Kč – to je první letošní nabídka HAZET: Produkt měsíce, kterou spolu s výrobcem přináší APM Automotive.

Ve spolupráci s výrobcem kvalitního ručního nářadí značky HAZET nabízí APM Automotive další z řady akčních nabídek na vybrané dílenské nářadí či přípravky – HAZET: PRODUKT MĚSÍCE. Právě nářadí totiž tvoří důležitou součást sortimentu autodílů a příslušenství pro automobilové opravy…

Pro leden 2012 se produktem měsíce stala čtrnáctidílná sada elektrikářských šroubováků VDE. Tato první kompaktní sada VDE nástrojů (nejen) pro elektrikáře zahrnuje 12 výměnných izolovaných šroubováků s různými profily a jednu praktickou ergonomickou rukojeť s pojistkou proti náhodnému vypadnutí šroubováku zajišťující bezpečnou práci. K rukojeti navíc patří i odnímatelná otočná hlavice pro usnadnění ´jemné práce´. Všechny šroubováky jsou individuálně testované až na 10.000 V, což garantuje bezpečnou práci s napětím až 1.000 V.

A přestože celá sada v praktické kovové kazetě je běžně prodávaná za cenu přesahující 1.700 korun, v rámci aktuální mimořádné nabídky je až do konce února k dispozici za akční netto cenu 1.125,- Kč (bez DPH). Tato cena je konečná a nevztahují se na ni již žádné dodatečné smluvní slevy.

Kompletní sortiment značky HAZET i dalšího dílenského nářadí najdete ve vyhledávacím katalogu APM Cat – http://cat.apm.cz ve stromu Příslušenství/nářadí. Sadu šroubováků lze najít také po přímém zadání obj. čísla HAZ804VDE/14.

Neregistrovaní zákazníci APM Automotive si sadu za akční cenu mohou vyžádat na kterékoliv z více než dvaceti prodejen po celé České republice.

Více na apm.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!