Inter Cars: Škoda Octavia již má svého majitele

17. ledna 2012, 0:00

Ve středu 11.1.2012 bylo v Otrokovicích úderem 16. hodiny odstartováno finálové klání o hlavní ceny Velké podzimní akce – oslavy 7. výročí společnosti Inter Cars v České republice.

Samotnému finálovému kolu předcházelo 21.12.2011 losování, kde byli za dohledu notářky vylosováni čtyři finalisté. Ti se za přítomnosti manažerů poboček a členů představenstva společnosti Inter Cars Česká republika s.r.o. utkali ve vědomostní soutěži.

Na výherce čekala zbrusu nová Škoda Octavia 1,6 TDI ve výbavě Elegance, pro ostatní byly připraveny odměny v podobě atraktivních zájezdů. Jeden z finalistů bohužel nedorazil, tudíž, dle pravidel soutěže, nebyl 4. bonus (zájezd do Alp) udělen.

Na zbylé 3 účastníky tedy čekalo minimálně 15 otázek ve dvou kolech, tematicky zaměřených na společnost Inter Cars. Ačkoliv přípravu na soutěž nikdo z finalistů nepodcenil, v prvním kole, které obsahovalo 10 otázek, stálo štěstí nejméně při panu Miloslavu Marešovi. Ten si tak z Otrokovic odvezl týdenní pobytový zájezd na Krétu.

Boj o auto se stal tuhou bitvou mezi pány Tomášem Lomozníkem a Josefem Pekařem. Napětí v koncertním sále hotelu Baťov se dalo krájet, soupeři se navzájem měřili zkoumavými pohledy a s nervozitou očekávali, jaká „záludná“ otázka padne. Napětí v sále postupně gradovalo, atmosféra houstla. Tím spíše, že oba zbývající finalisté odpověděli správně na stejný počet otázek. Musel tedy následovat rozstřel – sportovní terminologií „náhlá smrt“. Pan Pekař ale nic neponechal náhodě a pečlivou přípravu zúročil již v prvním kole rozstřelu. Stal se tak hrdým majitelem nového vozu, pan Lomozník se již těší na listopadový výlet na Kubu.

 

Více na intercars.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!