Turbodmychadla Staline – repasované a za výhodné ceny

8. února 2012, 0:00

Firma Auto Kelly zařadila do své nabídky zajímavou novinku – Turbodmychadla Starline. Stávající řadu nových dílů je rozšířena o kvalitní a cenově výhodnou alternativu v podobně repasovaných turbodmychadel.

Kvalitní základ z prvovýroby
Kompletní nabídka pod značkou Starline zahrnuje 269 turbodmychadel a pokrývá 95% všech běžně poptávaných typů. V nabídce naleznete repasovaná turba od všech známých výrobců dodávajících do prvovýroby – Garrett, Borg Warner, Mitsubishi, IHI atd. Všechny běžné jsou skladem.

Bez nutnosti vracet starý díl
U většiny konkurenčních nabídek repasovaných turbodmychadel je potřeba vracet zpět staré díly, u značky Starline staré díly vracet nemusíte. Ušetříte tím tak řadu starostí i peněz. Veškerá turbodmychadla Starline jsou navíc prodávána s kompletní sadou těsnění na turbo, která je již vložena do krabice a zakomponována v ceně.

Repase turbodmychadel je prováděna v jednom z největších evropských závodů na opravu turbodmychadel

Výhody turbodmychadel Starline:
– Kompletní nabídka pokrývá 95% běžně poptávaných turbodmychadel na trhu
– Výborný poměr kvality a ceny
– Bez nutnosti vracet staré díly
– Sada těsnění součástí balení u každého turba
– Vynikající dostupnost dílů

Kvalita je samozřejmostí
Každé turbodmychadlo je rozebráno na jednotlivé díly. Obal turbodmychadla, turbinová a dmychadlová skříň, jsou pečlivě překontrolovány a v případě, že nevykazují žádné závady, jsou vyčištěny speciálním chemickým procesem podobným ultrazvuku a znovu použity.

Všechny ostatní díly podléhající opotřebení jsou vyměněny za díly nové. U turbodmychadel, u kterých jsou dostupné originální náhradní díly přímo od výrobců turbodmychadel (Garrett, Borg Warner atd.), se používají vždy originální díly.
U turbodmychadel VNT, u kterých se originální díly na opravy nedodávají, jsou pak použity díly od renomovaných evropských výrobců plně srovnatelných s originálními díly. Všechna turbodmychadla jsou dynamicky vyvážena a před expedicí prochází několikastupňovou výstupní kontrolou. Všechny výrobky splňují normy ISO 9001:2008. Garantem kvality jsou 50-ti leté zkušenosti dodavatele v oblasti repasování automobilových dílů.

Jednoduché objednání v E-shopu
Všechna turbodmychadla naleznete pohodlně na www.autokelly.cz v sekci: MOTOR-PŘEPLŇOVÁNÍ-TURBODMYCHADLA a PŘÍPRAVA SMĚSI-PŘEPLŇOVÁNÍ-TURBODMYCHADLA

Turbodmychadla zároveň můžete hledat na základě čísla výrobce uvedeného na štítku turbodmychadla (tento způsob je také nejpřesnější) nebo na základě OE čísla v menu Rozšířené vyhledání. Pokud Vámi požadované turbodmychadlo v sortimentu přesto nenajdete, neváhejte kontaktovat firmu s konkrétní poptávkou. I v případě, že se jedná o méně běžný typ, je firma Auto Kelly schopna jej ve velmi krátkém čase dodat.

Turbodmychadla Starline jsou v průměru o 35% levnější než nová originální turbodmychadla. Ušetříte tedy vždy. Cenový rozdíl (například u Forda Mondeo) tak může činit až 9.000 Kč na jednom turbu.

 

Více na autokelly.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!