Řízení a servo pumpy DRI u APM

29. února 2012, 0:00

Po loňském skvělém uvedení repasovaných produktů DRI A/S na český trh (startéry, alternátory a kompresory klimatizací za lákavé ceny), rozšířila společnost APM Automotive nabídku této značky také o kompletní řízení a servo pumpy (servo čerpadla).

Dánská firma DRI, která je jednou z největších světových firem zabývající se repasováním, má také u tohoto sortimentu téměř 100% pokrytí světového vozového parku jak pro osobní a užitkové, tak i pro nákladní vozy. V nabídce je přes 400 položek manuálních či servo řízení a 289 servo pump, přičemž APM Automotive bude trvale držet skladem zhruba stovku nejběžnějších typů servo čerpadel a stejný počet typů manuálních či servo řízení. To by mělo pokrýt většinu poptávky v ČR.

Zatímco téměř všechny typy řízení DRI jsou zálohované, z naskladněných servo pump značky je vratná záloha připočítávána pouze k šestnácti vybraným typům. Pro zálohované produkty DRI přitom platí mírnější podmínky pro výkup starých dílů, než je tomu například u GKN řízení. Dánský výrobce totiž přijímá prakticky všechny staré díly, které jsou kompletní a nemají ulomené úchyty. Ovšem měly by se vracet v obalu DRI.

APM Automotive nadále nabízí řízení a servo pumpy značek GKN, TRW, URW a WAT, takže má největší možnou šíři pokrytí vozového parku s dodacími dobami zboží již do druhého dne (v případě expresního objednání na pobočku).

Kompletní přehled nabízených řízení a pump s fotografiemi i základními kritérii přijetí starých dílů najdete v papírovém katalogu DRI A/S Steering systems 2011 (obj. číslo 6675503). Ve vyhledávacím katalogu APMCat jsou tyto díly zařazeny do stromu: Řízení / převodovka řízení – čerpadlo.

 

Více na apm.cz

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!