APM: Nová bonusová akce Jaro s SKF

5. března 2012, 0:00

Body za věrnost a za navýšení obratu v sortimentu SKF a za ně pak zdarma praktické aretační sady – to jsou základní principy nové bonusové akce APM Automotive, Vašeho dadavatele autodílů.

V sortimentu autodílů u APM Automotive zastupují světoznámou švédkou značku SKF především kolová ložiska a kompletení rozvodové sady, v nabídce jsou atle teké nejrůznější samostatné klady a ložiska a také uložení tlumičů. A nákupy právě sortimentu SKF mohou zákazníkům v březnu a pak i v dubnu přinést zajímavé bonusy v podobě různých aretačních sad nebo poukazů na další zboží SKF. K lepší výchozí pozici pro zisk některého z bonusů přitom zákazníkům pomůže také věrnost k sortimentu SKP od APM Automotive.

Proč? Protože zákazníci za své březnové / dubnové navýšení obratu v sortimentu SKF získají body za nákupy a APM Automotive jim k nim ZDARMA přidá body za věrnost (200 bodů za každý loňský měsíční obrat nad 2000,- Kč bez DPH). A tyto body lze pak vyměnit za některý z nabízených bonusů. Ve hře je celkem šest různých aretačních sad na benzinové i dieselové motory mnoha značek (např. koncernů VW, PSA, Ford či Renault/Nissan).

Kompletní sortiment SKF naleznete ve vyhledávacím webshopu APM Cat – http://cat.apm.cz.

 

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!